Akciós termékek

Aktuális Akciónk. SÜTÉS-FŐZÉS - KÉSZÍTSD EL AZ ÜNNEPI FINOMSÁGOKAT VELÜNK!

DIY termékek

Az idén szeretnéd saját kézzel készített vendégváró finomságokkal fogadni a rokonokat, barátokat? Jó lenne valami új és különleges karácsonyi menüvel előrukkolni a családod számára?
Mi most megkönnyíthetjük a dolgod hiszen aktuális akciónkban nemcsak, hogy kedvezményes áron juthatsz hozzá remek konyhai eszközökhöz - amelyek jelentősen megkönnyítik az ünnepi sütés-főzést -, hanem további ötleteket is meríthetsz általuk!

Használd a Tapadásmentes szilikon nyújtólapot, és többé nem kell a leragadt tésztával bajlódnod, ráadásul sokkal kevesebb helyet foglal majd, mint a hagyományos nyújtó deszka.
A karácsonyis kekszmintázó sodrófákkal szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, hópelyhes vagy akár rénszarvasos mintájú sütiket is készíthetsz, ez mellet tökéletes ajándék is lehet a konyhatündérek számára.

A különböző deszertek, sütemények, torták elkészítéséhez pedig a profi, és kreatív formázók lesznek majd a segítségedre.

A SÜTÉS-FŐZÉS akciós termékek 2021.12.31-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.