Blog

Nőnapi ajándékötletek

2021.02.27 11:00
Nőnapi ajándékötletek

Nyakunkon a tavasz, vele együtt pedig a nőnap is.
Uraim, itt az ideje nőnapi ajándékötletek után nézni!

Ha a hagyományos, bevált ajándékok híve vagy (és ez az ajándékozottaknak is bejön), akkor nem feltétlenül kell újdonságokkal kísérletezni. A virágcsokrok és cserepes virágok biztos pontot jelentenek a nőnapra vásárló férfiaknak. Ilyenkor tele vannak a boltok gyönyörű hagymás virágokkal, amik ajándékozás után borulnak virágba, gyönyörűvé téve így a megajándékozottak otthonát vagy irodáját. Ezek a virágok korosztálytól függetlenül nagyszerű ajándékok minden hölgynek. Népszerűek ma már a különböző virágdobozok is, ezek is nagyon mutatós ajándékok lehetnek.

Ha viszont nem kollégának vásárolsz, hanem egy hozzád közelebb álló hölgy lesz az ajándékozott, és szeretnél a virág helyett vagy mellé valami mást is adni, akkor választhatsz személyesebb ajándékot is.

Klasszikus nőnapi ajándékötletek közé tartoznak a különböző ékszerek: egy gyönyörű nyaklánccal, karkötővel vagy fülbevalóval nehéz mellélőni a hölgyeknél, de egy szép, divatos karóra is kiváló ajándék. A legtöbb nő örül a ruhadaraboknak, kiegészítőknek is. (Arra azért figyelj, hogy visszacserélhető legyen az ajándék szükség esetén.) Ha pontosan tudod a méretet és a kiszemelt stílust, akkor akár egy pár cipővel is megpróbálkozhatsz.

Amivel biztosan nem lőhetsz mellé, azok a szépségápolási termékek. Szinte minden nőnek fontos a külseje, korosztálytól függetlenül. Bizony, már a kislányok is imádják a színes, csilivili hajbavaló kiegészítőket vagy a gyerekeknek való sminkeket, az évek elteltével ez az érdeklődés nem változik.

A termékeknél természetesen mást kell választanod egy középkorú hölgynek, és megint mást a nagymamádnak. A bőr-, köröm- és hajápolástól kezdve a sminkeken át a parfümökig sok minden idetartozik, hatalmas a választék.

Nőnapra ajándékozhatsz akár egy hasznos háztartásii vagy konyhai kisgépet is, amivel megkönnyitheted az otthoni munkát vagy lecserélheti a párod a régi már nem annyira modern vagy hatékony eszközöket. Itt azért vigyázz, nehogy célzásnak vegye vagy félreértse miért is kap tőled a női egyenjogúság ünnepén háztartási kisgépet :) 

Gyors zöldségapritó »»

Összeállíthatsz külön kis személyre szabott csomagot is (vagy készen is vehetsz), ami csak az ajándékozott számára legszükségesebb dolgokat tartalmazza.

Ha már csomagokról van szó, ilyen válogatásokat összedobhatsz a nők által kedvelt finomságokból is. Egy csomag finom tea, egy jóféle kávé, mellé csomagolva egy kis bonbon vagy valamilyen nőcis alkoholos ital, és szinte biztos a siker! Nyugodtan kreatívkodj, hiszen te ismered a körülötted lévő nőket!

Tudtad?

nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8.-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt.

forrás: wikipedia

Nőnapi ajándékok kategória termékei »»

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.