Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Schenopol Kft.
Cím:
4751 Kocsord, Kossuth u. 5. (Telephely és levelezési cím: 4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7)
Telefon:
+36-1/443-3039
Áruház neve:
Otthoni Cuccok webshop
Adószám:
25119064-2-15
EU adószám:
HU25119064
Cégjegyzék szám:
15-09-082449
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbíróság
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2015.01.10
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Schenopol Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-1/443-3039
Kapcsolattartó e-mail címe:
hello [kukac] otthonicuccok.hu
Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tag szám:
SZ25119064
Telephely és levelezési cím:
4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
Elállás esetén a termék visszaküldés címe:
4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7 (Otthoni Cuccok webshop részére)
Facebook:
https://www.facebook.com/otthonicuccok/
Instagram:
https://www.instagram.com/otthonicuccok/
Pinterest:
https://hu.pinterest.com/otthonicuccok/

Rólunk

Fogyasztó barát webshop Megbízható bolt program résztvevő Vállalható üzleti szereplő
Fogyasztó barát Árukereső.hu Vállalható üzleti szereplő


Vállalkozásunk
szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (az adatbázis közhiteles és nyilvános, a nav.gov.hu honlapról bármikor elérhető). "..az adatbázisban található adózókat folyamatos pénzügyi megbízhatóság és a jogszabályi kötelezettségek határidőben történő teljesítése jellemzi."

Webáruházunk nem szerepel a Jogsértést elkövető webáruházak adatbázisában. "Az adatbázis tartalmazza azon, jogsértést elkövető webáruházakat, amelyek magatartását a fogyasztóvédelmi hatóság, a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a bíróság jogerősen megállapította."

Vállalkozásunk a Szerethető Munkahelyek Díj 2018 -as díjazottja.


Az Ország Boltja verseny 2021

(2021.12.06 - 2022.02.08)

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Idén ismét részt veszünk az Ország Boltja versenyen, amihez kérjük a támogatásotokat.
Ha már vásároltál nálunk vagy még nem, de egyébként szimpatikus neked a webshopunk akkor kérünk, hogy kattintsatok a "Szavazok" gombra :)

Webshopunk a Népszerűségi versenyben indult, ahol a szavazatok leadási határideje: 2022.02.08


Köszönjük szépen, ha szavazol ránk :)

Frissités: 2022.02.08-án lezárult az Ország Boltja 2021 verseny ezért már több szavazatot nem tudtok beküldeni. Nagyon szépen köszönjük a webshopunkra leadott szavazataitokat! 


Az Év Webshopja verseny 2022

(Eredményhirdetés 2022.10.26)

Nagy öröm számunkra, hogy miután auditálták a webshopunkat megkaptuk a lehetőséget, hogy idén mi is részt vehessünk az Év webshopja versenyen.

Az év webshopjaHivatalos versenyző minősités

Idén 6. alkalommal indítják útjára Az Év Webshopja versenyt, a hazai webáruházak szakmai versenyét!

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol nemcsak a „nagyok”, hanem a "kicsik" is egyenlő esélyekkel indulnak, hiszen a 10 főből álló zsűri a saját szakterülete alapján kizárólag szakmai szempontok alapján dönt a 2022-es Az Év Webshopja címről.

Az Év Webshopja verseny nem népszerűségi verseny, így itt most nem tudtok minket szavazataitokkal támogatni.


Szállítás
Foxpost Csomagautomata
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 1 490 Ft
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.
Szállítási költség: 1 590 Ft
PostaPont
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Szállítási költség: 1 590 Ft
GLS Csomagpont
mygls_csv_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 790 Ft
GLS házhozszállítás
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
2 290 Ft

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

A csomagok kiszállítása Magyarország területén belül az MPL futárszolgálattal történik.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig (munkanapokon), 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadnod, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudod venni a megrendelt terméket. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás.

A futárszolgálat „Kézbesítési értesítő” megnevezéssel tájékoztatót küld a rendelés rögzítésekor megadott e-mail címre az összes fontos adattal (kiszállítás napja, átvételkor fizetendő összeg, kiszállító futár telefonszáma, nyomon követési link), ezek alapján végig kísérheted, mikor és hol tart a csomagod. Az automatikusan kiküldött e-mail tartalmazni fog egy kétórás időintervallumot is a kiszállítás várható idejéről, melyet igény szerint módosíthatsz. Ezen felül látni fogod még a rendszerben, hogy a futár hány helyre megy még, mielőtt kézbesítené számodra a csomagot. Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethetsz az új kiszállítási időponttal kapcsolatban (pl. a következő munkanapra ütemezheted a kiszállítást vagy kérheted, hogy az ún. 5 napos várakozási időben ne a következő napon, hanem mondjuk a 3. napon legyen a kiszállítás).

Amennyiben nem tartózkodsz a rendelés során megadott szállítási címen, akkor a futárszolgálat másnap újra meg próbálja a kézbesítést. Ha mindkét kézbesítés sikertelen és nem is jelzel az első kézbesítés előtt/után az MPL felé, abban az esetben a csomag visszajön hozzánk. Ha a kiszállítás dátuma nem megfelelő jelezd a futárszolgálatnak, mert igy a csomag az MPL depójába kerül, ahol maximum 5 munkanapig tárolják és újra kézbesítik számodra az egyeztett időpontban.

A futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop megadja a telefonszámodat, így a futár, ha szükséges fel tudja venni veled a kapcsolatot kézbesítés előtt, illetve abban az esetben, ha bármi gond lenne a kiszállítással kapcsolatban. Miután a futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop átadja a küldeményed, e-mailben meg kapod a küldeményazonosítód, amit az MPL weboldalán is nyomon követhetsz (https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal)

 

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Otthoni Cuccok webshopnak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék). Ha sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét az Otthoni Cuccok webshop díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Otthoni Cuccok webshop felelősséget nem vállal!

Utánvét
A küldemény átvételekor fizethetsz készpénzben, és bankkártyával is az MPL futárnak. 

Szállítás díja:

1590Ft

Szállítási határidő:
Raktáron lévő termék esetén 2-3 munkanap, előrendelhető termék esetén kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat.


 

  Fizetés
  Utánvéttel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. A futárnál van lehetőséged bankkártyával is fizetni.
  Kapcsolatfelvétel
  Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet


  Esetleg lehetnek olyan kérdéseid, amire a Gyakran Ismételt kérdések oldalunkon is választ kaphatsz, ezért érdemes ide is benézned.