Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Schenopol Kft.
Cím:
4751 Kocsord, Kossuth u. 5. (Telephely és levelezési cím: 4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7)
Telefon:
+36-1/443-3039
Áruház neve:
Otthoni Cuccok webshop
Adószám:
25119064-2-15
EU adószám:
HU25119064
Cégjegyzék szám:
15-09-082449
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbíróság
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2015.01.10
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Schenopol Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-1/443-3039
Kapcsolattartó e-mail címe:
hello [kukac] otthonicuccok.hu
Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tag szám:
SZ25119064
Telephely és levelezési cím:
4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
Elállás esetén a termék visszaküldés címe:
4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7 (Otthoni Cuccok webshop részére)
Facebook:
https://www.facebook.com/otthonicuccok/
Instagram:
https://www.instagram.com/otthonicuccok/
Pinterest:
https://hu.pinterest.com/otthonicuccok/

Rólunk

Fogyasztó barát webshop Megbízható bolt program résztvevő Vállalható üzleti szereplő
Fogyasztó barát Árukereső.hu Vállalható üzleti szereplő


Vállalkozásunk
szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (az adatbázis közhiteles és nyilvános, a nav.gov.hu honlapról bármikor elérhető). "..az adatbázisban található adózókat folyamatos pénzügyi megbízhatóság és a jogszabályi kötelezettségek határidőben történő teljesítése jellemzi."

Webáruházunk nem szerepel a Jogsértést elkövető webáruházak adatbázisában. "Az adatbázis tartalmazza azon, jogsértést elkövető webáruházakat, amelyek magatartását a fogyasztóvédelmi hatóság, a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a bíróság jogerősen megállapította."

Vállalkozásunk a Szerethető Munkahelyek Díj 2018 -as díjazottja.


Az Ország Boltja verseny 2021

(2021.12.06 - 2022.02.08)

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Idén ismét részt veszünk az Ország Boltja versenyen, amihez kérjük a támogatásotokat.
Ha már vásároltál nálunk vagy még nem, de egyébként szimpatikus neked a webshopunk akkor kérünk, hogy kattintsatok a "Szavazok" gombra :)

Webshopunk a Népszerűségi versenyben indult, ahol a szavazatok leadási határideje: 2022.02.08


Köszönjük szépen, ha szavazol ránk :)

Frissités: 2022.02.08-án lezárult az Ország Boltja 2021 verseny ezért már több szavazatot nem tudtok beküldeni. Nagyon szépen köszönjük a webshopunkra leadott szavazataitokat! 


Az Év Webshopja verseny 2022

(Eredményhirdetés 2022.10.26)

Nagy öröm számunkra, hogy miután auditálták a webshopunkat megkaptuk a lehetőséget, hogy idén mi is részt vehessünk az Év webshopja versenyen.

Az év webshopjaHivatalos versenyző minősités

Idén 6. alkalommal indítják útjára Az Év Webshopja versenyt, a hazai webáruházak szakmai versenyét!

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol nemcsak a „nagyok”, hanem a "kicsik" is egyenlő esélyekkel indulnak, hiszen a 10 főből álló zsűri a saját szakterülete alapján kizárólag szakmai szempontok alapján dönt a 2022-es Az Év Webshopja címről.

Az Év Webshopja verseny nem népszerűségi verseny, így itt most nem tudtok minket szavazataitokkal támogatni.


Szállítás
Foxpost Csomagautomata
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 1 490 Ft
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.
Szállítási költség: 1 590 Ft
PostaPont
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Szállítási költség: 1 590 Ft
GLS Csomagpont
mygls_csv_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 790 Ft
GLS házhozszállítás
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
2 290 Ft

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

A csomagok kiszállítása Magyarország területén belül az MPL futárszolgálattal történik.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig (munkanapokon), 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadnod, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudod venni a megrendelt terméket. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás.

A futárszolgálat „Kézbesítési értesítő” megnevezéssel tájékoztatót küld a rendelés rögzítésekor megadott e-mail címre az összes fontos adattal (kiszállítás napja, átvételkor fizetendő összeg, kiszállító futár telefonszáma, nyomon követési link), ezek alapján végig kísérheted, mikor és hol tart a csomagod. Az automatikusan kiküldött e-mail tartalmazni fog egy kétórás időintervallumot is a kiszállítás várható idejéről, melyet igény szerint módosíthatsz. Ezen felül látni fogod még a rendszerben, hogy a futár hány helyre megy még, mielőtt kézbesítené számodra a csomagot. Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethetsz az új kiszállítási időponttal kapcsolatban (pl. a következő munkanapra ütemezheted a kiszállítást vagy kérheted, hogy az ún. 5 napos várakozási időben ne a következő napon, hanem mondjuk a 3. napon legyen a kiszállítás).

Amennyiben nem tartózkodsz a rendelés során megadott szállítási címen, akkor a futárszolgálat másnap újra meg próbálja a kézbesítést. Ha mindkét kézbesítés sikertelen és nem is jelzel az első kézbesítés előtt/után az MPL felé, abban az esetben a csomag visszajön hozzánk. Ha a kiszállítás dátuma nem megfelelő jelezd a futárszolgálatnak, mert igy a csomag az MPL depójába kerül, ahol maximum 5 munkanapig tárolják és újra kézbesítik számodra az egyeztett időpontban.

A futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop megadja a telefonszámodat, így a futár, ha szükséges fel tudja venni veled a kapcsolatot kézbesítés előtt, illetve abban az esetben, ha bármi gond lenne a kiszállítással kapcsolatban. Miután a futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop átadja a küldeményed, e-mailben meg kapod a küldeményazonosítód, amit az MPL weboldalán is nyomon követhetsz (https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal)

 

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Otthoni Cuccok webshopnak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék). Ha sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét az Otthoni Cuccok webshop díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Otthoni Cuccok webshop felelősséget nem vállal!

Utánvét
A küldemény átvételekor fizethetsz készpénzben, és bankkártyával is az MPL futárnak. 

Szállítás díja:

1590Ft

Szállítási határidő:
Raktáron lévő termék esetén 2-3 munkanap, előrendelhető termék esetén kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat.


 

  Fizetés
  Utánvéttel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. A futárnál van lehetőséged bankkártyával is fizetni.
  Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
  Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

  MIT JELENT A BARION™?

  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Fizess kényelmesen bankkártyával
  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
  Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

  Fizetéshez használhatod:
  – Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  – Visa vagy Electron bankkártyádat
  – American Express bankkártyádat

  Fizess kényelmesen bankkártya nélkül
  Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

  Ingyenes
  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

  Kövesd vásárlásaidat
  A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

  Első a biztonság
  A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.


   

  Kapcsolatfelvétel
  Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet


  Esetleg lehetnek olyan kérdéseid, amire a Gyakran Ismételt kérdések oldalunkon is választ kaphatsz, ezért érdemes ide is benézned.