Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Otthoni Cuccok webshop / Kósa Róbert E.V.
Cím:
3535 Miskolc, Csipkés utca 18 (Székhely, és levelezési cím - személyes átvétel nincs)
Telefon:
+36-70/597-5001
Áruház neve:
Otthoni Cuccok webshop
Adószám:
56232123-1-25
Nyilvántartási szám:
54866388
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2020.06.02.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztály
Bankszámlaszám:
11600006-40000006-13339108
IBAN:
HU26 1160 0006 4000 0006 1333 9108
Kapcsolattartó neve:
Kósa Róbert
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/597-5001
Kapcsolattartó e-mail címe:
hello [kukac] otthonicuccok.hu

Rólunk

Fogyasztó barát webshop Vállalható üzleti szereplő
Fogyasztó barát Vállalható üzleti szereplő

Vállalkozásunk szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (az adatbázis közhiteles és nyilvános, a nav.gov.hu honlapról bármikor elérhető). "..az adatbázisban található adózókat folyamatos pénzügyi megbízhatóság és a jogszabályi kötelezettségek határidőben történő teljesítése jellemzi."

Webáruházunk nem szerepel a Jogsértést elkövető webáruházak adatbázisában. "Az adatbázis tartalmazza azon, jogsértést elkövető webáruházakat, amelyek magatartását a fogyasztóvédelmi hatóság, a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a bíróság jogerősen megállapította."


 

Szállítás
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
10 000  Ft
1 390 Ft
10 001  Ft
20 000  Ft
1 190 Ft
20 001  Ft
-
Ingyenes!
PostaPont
postapont
Ezzel a szállítási móddal a csomag kiszállítását kérheted MOL töltőállomásokra vagy PostaPontos COOP üzletekbe.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
10 000  Ft
1 390 Ft
10 001  Ft
20 000  Ft
1 190 Ft
20 001  Ft
-
Ingyenes!

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

A csomagok kiszállítása Magyarország területén belül az MPL posta futárszolgálattal történik.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Felhasználó ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Felhasználó biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

A csomag aktuális helyzetéről az MPL értesítést küld a Felhasználó részére e-mailben a regisztrációban megadott email címre.
Amennyiben a Felhasználó nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen, akkor a futárszolgálat másnap újra próbálja a kézbesítést. Második sikertelen kézbesítés után a küldemény a helyi postán átvehető (5 munkanapon belül), amiről értesítést hagy a futárszolgálat. A futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop megadja a Felhasználó telefonszámát, így a futár fel tudja venni a Felhasználóval a kapcsolatot kézbesítés előtt, illetve abban az esetben, ha bármi gond lenne a kiszállítással kapcsolatban. Miután a futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop átadja a küldeményét, Felhasználó e-mailben meg fogja kapni a küldeményazonosítót, amit az MPL weboldalán nyomon is követhet (http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) 

MPL futárszolgálat elérhetőségei:
Telefonszám: 06 1 333 7777 vagy 06 1 767 8282
E-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu vagy customer.service@posta.hu
Weboldal: www.posta.hu 

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Otthoni Cuccok webshopnak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. 
A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha Felhasználó sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét az Otthoni Cuccok webshop díjmentesen biztosítja.
Az átvételt követően észlelt sérülésért az Otthoni Cuccok webshop felelősséget nem vállal!

Utánvét
A Felhasználó a küldemény átvételekor fizethet készpénzben, és bankkártyával is az MPL futárnak. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében a készpénz mellet bankkártyával is fizethet.

Szállítás díjak
Megrendelés végösszeg/ Házhozszállítás díjak
0 Ft - 10 000 Ft/ 1 390 Ft
10 001 Ft -  20 000 Ft/ 1 190 Ft
20 001 Ft - Ingyenes!

Szállítási határidő
A csomag házhoz szállítása, vagy PostaPontra érkezése 1-2 munkanap a futárszolgálatnak való átadást követően.

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

 • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag.
 • SMS-ben vagy e-mailben értesitenek a küldemény érkezéséről.
 • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
 • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
 • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
A csomag 5 munkanapon belül bármikor átvehető figyelembe véve a PostaPont nyitvatartási idejét.

  Fizetés
  Utánvéttel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. A futárnál van lehetőséged bankkártyával is fizetni.
  Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

  MIT JELENT A BARION™?

  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Fizess kényelmesen bankkártyával
  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
  Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

  Fizetéshez használhatod:
  – Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  – Visa vagy Electron bankkártyádat
  – American Express bankkártyádat

  Fizess kényelmesen bankkártya nélkül
  Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

  Ingyenes
  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

  Kövesd vásárlásaidat
  A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

  Első a biztonság
  A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

  Kapcsolatfelvétel
  Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet