Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Otthoni Cuccok webshop / Kósa Róbert E.V.
Cím:
3535 Miskolc, Csipkés utca 18 (Székhely, és levelezési cím - személyes átvétel nincs)
Telefon:
+36-70/597-5001
Áruház neve:
Otthoni Cuccok webshop
Adószám:
56232123-1-25
EU adószám:
HU56232123
Nyilvántartási szám:
54866388
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2020.06.02.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztály
Bankszámlaszám:
11600006-40000006-13339108
IBAN:
HU26 1160 0006 4000 0006 1333 9108
Kapcsolattartó neve:
Kósa Róbert
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/597-5001
Kapcsolattartó e-mail címe:
hello [kukac] otthonicuccok.hu
Elállás esetén a termék visszaküldés címe:
Dropship International Kft. (Otthoni Cuccok webshop részére) 4200 Hajdúszoboszló Nyugati sor 7
Facebook:
https://www.facebook.com/otthonicuccok/
Instagram:
https://www.instagram.com/otthonicuccok/

Rólunk

Fogyasztó barát webshop Megbízható bolt program résztvevő Vállalható üzleti szereplő
Fogyasztó barát
Árukereső.hu
Vállalható üzleti szereplő

Vállalkozásunk szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (az adatbázis közhiteles és nyilvános, a nav.gov.hu honlapról bármikor elérhető). "..az adatbázisban található adózókat folyamatos pénzügyi megbízhatóság és a jogszabályi kötelezettségek határidőben történő teljesítése jellemzi."

Webáruházunk nem szerepel a Jogsértést elkövető webáruházak adatbázisában. "Az adatbázis tartalmazza azon, jogsértést elkövető webáruházakat, amelyek magatartását a fogyasztóvédelmi hatóság, a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a bíróság jogerősen megállapította."


Az Ország Boltja verseny 2021

(2021.12.06 - 2022.02.08)

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Idén ismét részt veszünk az Ország Boltja versenyen, amihez kérjük a támogatásotokat.
Ha már vásároltál nálunk vagy még nem, de egyébként szimpatikus neked a webshopunk akkor kérünk, hogy kattintsatok a "Szavazok" gombra :)

Webshopunk a Népszerűségi versenyben indult, ahol a szavazatok leadási határideje: 2022.02.08


Köszönjük szépen, ha szavazol ránk :)


 

Szállítás
Express One futárszolgálat
Express One futárszolgálat
Az Express One futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
10 000  Ft
1 490 Ft
10 001  Ft
20 000  Ft
1 290 Ft
20 001  Ft
-
ingyenes

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

A csomagok kiszállítása Magyarország területén belül az Express One futárszolgálattal történik.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig (munkanapokon), 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadnod, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudod venni a megrendelt terméket. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás.

A futárszolgálat „Kézbesítési értesítő” megnevezéssel tájékoztatót küld a rendelés rögzítésekor megadott e-mail címre az összes fontos adattal (kiszállítás napja, átvételkor fizetendő összeg, kiszállító futár telefonszáma, nyomon követési link), ezek alapján végig kísérheted, mikor és hol tart a csomagod. Az automatikusan kiküldött e-mail tartalmazni fog egy kétórás időintervallumot is a kiszállítás várható idejéről, melyet igény szerint módosíthatsz. Ezen felül látni fogod még a rendszerben, hogy a futár hány helyre megy még, mielőtt kézbesítené számodra a csomagot. Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethetsz az új kiszállítási időponttal kapcsolatban (pl. a következő munkanapra ütemezheted a kiszállítást vagy kérheted, hogy az ún. 5 napos várakozási időben ne a következő napon, hanem mondjuk a 3. napon legyen a kiszállítás).

Amennyiben nem tartózkodsz a rendelés során megadott szállítási címen, akkor a futárszolgálat másnap újra meg próbálja a kézbesítést. Ha mindkét kézbesítés sikertelen és nem is jelzel az első kézbesítés előtt/után az Express One felé, abban az esetben a csomag visszajön hozzánk. Ha a kiszállítás dátuma nem megfelelő jelezd a futárszolgálatnak, mert igy a csomag az Express One depójába kerül, ahol maximum 5 munkanapig tárolják és újra kézbesítik számodra az egyeztett időpontban.

A futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop megadja a telefonszámodat, így a futár, ha szükséges fel tudja venni veled a kapcsolatot kézbesítés előtt, illetve abban az esetben, ha bármi gond lenne a kiszállítással kapcsolatban. Miután a futárszolgálatnak az Otthoni Cuccok webshop átadja a küldeményed, e-mailben meg kapod a küldeményazonosítód, amit az Express One weboldalán is nyomon követhetsz (https://tracking.expressone.hu/)

Cím módosítással, vagy bármely egyéb kéréssel kapcsolatban az Express One Hungary Kft ügyfélszolgálatát keresd a +36 (1) 8 777 400-as telefonszámon a gyorsabb ügyintézés érdekében! A futár cégnek átadott csomagok esetén mindenki számára egyszerűbb, ha közvetlenül a futár céggel egyeztetsz, mert onnantól, hogy átadtuk a csomagot kiszállításra nekünk nincs konkrét ráhatásunk a kézbesítésre. (Ezért a megjegyzés rovatba beírt kézbesítési idő intervallum kéréseket sem áll módunkba figyelembe venni a rendelések feldolgozásakor pl: 11.00-13.00 óra között vagyok otthon.) Hívd az Express One Hungary Kft ügyfélszolgálatát vagy az általuk küldött „Kézbesítési értesítő” -ben található elérhetőséget.

Express One Hungary Kft. elérhetősége:
Telefon +36 1 8 777 400; +36 1 8 777 444
E-mail: ugyfelszolgalat@expressone.hu
Weboldal: www.expressone.hu

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után az Otthoni Cuccok webshopnak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék). Ha sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét az Otthoni Cuccok webshop díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Otthoni Cuccok webshop felelősséget nem vállal!

Utánvét
A küldemény átvételekor fizethetsz készpénzben, és bankkártyával is az Express One futárnak. Az OMV Csomagpontokon a készpénz mellet bankkártyával is fizethetsz.

Szállítás díjak
Megrendelés végösszeg/ Házhozszállítás díjak
0 Ft - 10 000 Ft/ 1 490 Ft
10 001 Ft - 20 000 Ft/ 1 290 Ft
20 001 Ft - Ingyenes!

Szállítási határidő
A csomag házhoz szállítása, vagy Csomagpontra érkezése 1-2 munkanap a futárszolgálatnak való átadást követően.

Miért érdemes Express One Csomagpontra rendelni? (jelenleg a csomagpontos rendelés nem aktív, fejlesztés alatt)

 • Munkanapokat figyelembe véve, a feladást követő 24 órán belül csomagpontra kerül a küldemény.
 • Lehetőséged van több mint 160 OMV töltőállomás közül kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt.
 • SMS-ben vagy e-mailben értesítenek a küldemény érkezéséről.
 • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
 • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
 • Az OMV töltőállomásokon bankkártyával is fizethetsz.

Csomagpontos átvétel esetén a méret- és súly korlátok:

 • 60cm*60 cm*60 cm /csomagolási egység
 • max. 20 kg/csomag

A küldemény 7 naptári napon keresztül bármikor, éjjel-nappal, avagy a teljes nyitvatartási időben átvehető.


Érintkezés nélküli kézbesítés!

Az Express One Hungary Kft. által kifejlesztett érintkezés nélküli kézbesítési folyamattal a kialakult járványügyi helyzethez is igyekszünk még jobban alkalmazkodni. 

Ha kerülnéd a kézbesítéskor a személyes kontaktust, és nem szeretnéd aláírni a futárnál lévő kézbesítéshez használt mobil eszközt, abban az esetben az alábbi alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása: 

1. A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2. Az előértesítő e-mailben kiküldött linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3. A kódot futárunk adja meg a címzett részére.
4. A jóváhagyom gombra kattintva megjelenik az aláírás mező, amelyben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5. Az aláírás mentése gombra kattintva elküldésre kerül az aláírás futárunk részére, aki ezt ellenőrzi saját eszközén, ezt követően történik meg a küldemény fizikai átadása.

Az érintkezés nélküli kézbesítés feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető!


 

  Fizetés
  Utánvéttel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. A futárnál van lehetőséged bankkártyával is fizetni.
  Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
  Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

  MIT JELENT A BARION™?

  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Fizess kényelmesen bankkártyával
  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
  Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

  Fizetéshez használhatod:
  – Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  – Visa vagy Electron bankkártyádat
  – American Express bankkártyádat

  Fizess kényelmesen bankkártya nélkül
  Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

  Ingyenes
  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

  Kövesd vásárlásaidat
  A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

  Első a biztonság
  A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.


   

  Kapcsolatfelvétel
  Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet


  Esetleg lehetnek olyan kérdéseid, amire a Gyakran Ismételt kérdések oldalunkon is választ kaphatsz, ezért érdemes ide is benézned.