Blog

Vidd magaddal a mobilod kerékpáros telefontartó segítségével

Itt a jó idő, egyre többen pattannak bringára, kikapcsolódásként, vagy akár munkába járáshoz. Ha te is szívesen közlekedsz két keréken, de nem tudod hova tenni ilyenkor a mobilod, akkor egy kerékpáros telefontartó hasznodra válhat.

Mire jók az autós telefontartók?

Manapság mobil nélkül autóba ülni csak legritkább esetekben szoktak az emberek. Nem is feltétlen a telefonálás miatt, hanem az online navigáció térnyerése az, ami miatt ott van a telefon a legtöbb autóban, jól látható helyen, rögzítésük legtöbbször az autós telefontartók segítségével van megoldva. Hiszen ma már kevesen vannak, akik térkép alapján tájékozódnak. És míg a megszokott környezetben csak-csak megoldható fejből követni a megszokott útvonalat, ismeretlen terepen hasznos tud lenni a GPS.

2022.04.08 18:00
Ilyen a tökéletes gofri

Ki ne szeretné a gofrit? Gyerekkorunk finomsága, az igazi strandkaja a lángos és a palacsinta mellett, egy jó hétvégi ágyba reggeli a párunktól, vagy közös szombat reggel a gyerekekkel, sorolhatnánk az emlékeket. Egyszerűen elkészíthető, és többféle feltét teszi izgalmassá. Lekvárral, nutellával megkenve, vagy csak porcukorral meghintve, a gofri mindenképp finom! A legjobb helyeken csokihabot nyomnak rá, ez is elkészíthető otthon olvasztott csoki és tejszínhab segítségével.

Milyen a praktikus női pénztárca?

Mindenkinek szüksége van egy megbízható pénztárcára. A női pénztárca akkor jó, ha sok minden elfér benne, de maga a tárca belefér a táskába, ha rendszerezett és nem keverednek össze benne a különféle kártyák és fizetőeszközök. Akár magadnak keresel egy praktikus tárcát, akár valaki másnak szánod ajándékba, járd végig az opciókat.

Világító zuhanyfej és egyéb nyalánkságok

Unod a fürdőszobát, de nem tudsz most belevágni a felújításba? Feldobnád valami extrával, hogy izgalmasabb legyen a napi rutin, vagy csak wellness-kuckóvá varázsolnád a fürdőt így az őszi rossz idő közeledtével? Mutatunk pár nagyon menő dolgot, amivel új hangulatot adhatsz a fürdőnek! Készítsd be a gyertyákat és az aromalámpákat, és irány a zuhany!

2022.02.17 14:00
Mire jó a székhuzat?

Sajnos előbb-utóbb minden használati tárgyunk megkopik. Manapság, amikor a tervezett elavulás egy elfogadott dolog, és a gyártóknak az az érdekük, hogy minél előbb vegyél új dolgokat, akkor résen kell lenned, ha meg akarod őrizni az otthonod hangulatát, és nem akarod lepukkant dolgokkal körülvenni magadat.

Természetesen a kopott, kicsit elhasznált tárgyak nem csak arra jók, hogy a kukában vagy a szeméttelepen végezzék. Sok megoldás létezik arra, hogy kicsit “kipofozd”, felújítsd a régebbi dolgokat.

Fürdőszobai játéktároló ötletek

A fürdőszobában alapesetben is sok apró használati tárgy, kozmetikum, stb. tudja foglalni a helyet, viszont amennyiben kisgyerek is van a családban, a káosz szinte garantált. Léptél már be úgy a fürdőbe, hogy mindenhol műanyag játékok hevertek? Vagy tapasztaltad, hogy nem tudsz úgy belépni a kádba, hogy a széléről ne boruljon bele 2 gumikacsa és egy delfinfigura a vízbe? Ha igen, akkor tudod, miről beszélünk.

A káosz csökkentésére és a rend megteremtésére bevethetsz DIY vagy bolti megoldásokat is.