Blog

Ajándék ötletek nőknek - Szépségápolás

A nőknek való ajándék ötletek tárháza szinte végtelen. Mégis sokszor nehéz kitalálni, hogy mi lenne az ideális ajándék választás. Hiszen könnyen mellé lehet lőni valami olyan felesleges kacattal, amit az ajándékozott sosem fog használni. Ezért előbb mérd fel a terepet, puhatolózz, hogy mire lenne szüksége a hölgynek.

Miért hasznos a gyerek piszoár?

Talán meglepő, de a mai kisgyerekes családok fürdőszobája több innovációs termékkel lehet gazdagabb, mint azt a szüleink idejében megszoktuk.

Míg a régebbi időkben a wc-re szoktatás kimerült a bili, majd később az ülőkére tehető szűkítő használatában, addig ma már olyan termékek is elérhetőek, mint például a gyerek piszoár, vagy a mesefigurás fellépő alkalmatosság, amivel akár a wc-re ülés, akár a mosdóhoz állás fogmosáshoz is könnyebb és élvezetesebb feladat a csöppségeknek. Hasonlóan kreatív fürdőszobai újítások közé tartozik a mesefigura formájú csaphosszabbító, vagy a figurás zuhanyfejek.

Alkoss 3D-ben a 3D nyomtató toll segítségével!

Ki ne hallott volna már a 3D nyomtatók térnyeréséről? Biztosan a te füledet is megütötte már ez az elsőre egészen hihetetlennek és elképzelhetetlennek tűnő új technológia, amivel könnyedén lehet használati tárgyakat nyomtatni, létrehozni. Sok területen használják már már ezt a viszonylag modern technológiát, és most végre elérkezett az otthoni, gyerekeknek való verzió, a 3D nyomtató toll ideje is!

Vizicipő! Ezt ne hagyd otthon ha nyaralni indulsz.

Rohamosan közeledik a nyár, ha még nem tetted, akkor lassan ideje megtervezni, hogy hol nyaral idén a család! Amennyiben tengerpartot vesztek célba, néhány elengedhetetlen eszközt nem szabad otthon felejtened! Például vizicipő, pléd, napernyő, stb.

Vidd magaddal a mobilod kerékpáros telefontartó segítségével

Itt a jó idő, egyre többen pattannak bringára, kikapcsolódásként, vagy akár munkába járáshoz. Ha te is szívesen közlekedsz két keréken, de nem tudod hova tenni ilyenkor a mobilod, akkor egy kerékpáros telefontartó hasznodra válhat.

Mire jók az autós telefontartók?

Manapság mobil nélkül autóba ülni csak legritkább esetekben szoktak az emberek. Nem is feltétlen a telefonálás miatt, hanem az online navigáció térnyerése az, ami miatt ott van a telefon a legtöbb autóban, jól látható helyen, rögzítésük legtöbbször az autós telefontartók segítségével van megoldva. Hiszen ma már kevesen vannak, akik térkép alapján tájékozódnak. És míg a megszokott környezetben csak-csak megoldható fejből követni a megszokott útvonalat, ismeretlen terepen hasznos tud lenni a GPS.

2022.04.08 18:00
Ilyen a tökéletes gofri

Ki ne szeretné a gofrit? Gyerekkorunk finomsága, az igazi strandkaja a lángos és a palacsinta mellett, egy jó hétvégi ágyba reggeli a párunktól, vagy közös szombat reggel a gyerekekkel, sorolhatnánk az emlékeket.

Egyszerűen elkészíthető, és többféle feltét teszi izgalmassá. Lekvárral, nutellával megkenve, vagy csak porcukorral meghintve, a gofri mindenképp finom! A legjobb helyeken csokihabot nyomnak rá, ez is elkészíthető otthon olvasztott csoki és tejszínhab segítségével.