Blog

Karácsonyi ajándékötletek 2020

Bár 2020 egy viszonylag furcsa év volt, de a karácsonyi időszak még hátravan. Alakítsd úgy az év végét, hogy legyen mire emlékezni! Lepd meg szeretteidet a legkorszerűbb, legmodernebb ajándékokkal.

Legyen az év vége kellemes meglepetésekben gazdag, íme a legjobb karácsonyi ajándékötletek 2020-ra!

2020.11.26 10:30

Nem szeretnétek unalmas, fehér falakat látni az otthonodban? Szeretnétek egy kicsit átalakítani a lakást, de nem tudjátok, hogyan kezdjetek hozzá? Ezeket az egyszerűen használható faldekorációkat nektek találták ki.

Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanod a fali dekoráció kiválasztásánál

Számos különféle megoldás között válogathattok, de van néhány szempont, amit érdemes szem előtt tartani, mielőtt egy új termékbe beruháztok.

Miért hasznos a mozgásérzékelős LED lámpa?

Ha már eleged van a bejárati ajtónál a lámpa állandó fel- és lekapcsolásából, akkor egy mozgásérzékelős led lámpa megváltás lehet a számodra. Így nem csak a sokszor zavaró kapcsolgatástól szabadulsz meg, hanem energiát és pénzt is megtakarítasz hosszútávon.

Nincs több lámpakapcsolgatás

A mozgásérzékelőnek köszönhetően a lámpa automatikusan fel- és lekapcsol, ha az adott területen mozgást érzékel, ezzel megkönnyítve a dolgod. Természetesen olyan helyiségekben, ahol hosszabb ideig tartózkodtok, ez a megoldás nem alkalmazható, ellenben számos olyan helyre felszerelhető, ahol egy-egy alkalommal mindössze néhány percet tartózkodtok.

A mozgásérzékelős LED lámpa ideális bejárati ajtónál, folyosón, vagy például lépcsőházban is tökéletesen működik. Így, ha vásárlás után, szatyrokkal, csomagokkal teli kézzel nem kell még a kapcsolót is megtalálnod a sötétben, elég a lakáskulcsot elővenni a már kivilágított folyosón.

2020.11.04 15:20
Mire jó az emelőheveder?

Költözés, lakásfelújítás előtt állsz, vagy egyszerűen csak átrendeznéd a lakást? Akkor bizony szembe kell nézned a bútorok, virágcserepek emelgetésének és mozgatásának problémájával. Ezekhez a nem mindennapi feladatokhoz profi eszközre (emelőheveder, gurulós virágtartó), lesz szükséged, ha nem akarod, hogy baleset érjen közben, vagy hogy felsértsd a parketta vagy szőnyeg felületét.

Babaszoba dekor: miért jó a falmatrica?

Egy kisbaba érkezése előtt minden családban fontos teendő a babaszoba kialakítása: hogy legyen berendezve a szoba, milyen legyen a kiságy, legyen-e falmatrica, milyen tárolókra van szükség, stb. Ha Te is hamarosan szülővé válsz, vagy csak ajándékötleteket keresel a legkisebb családtagnak, jó helyen jársz! Megmutatjuk, hogyan teheted igazán hangulatossá a baba kuckóját.

Lakásfelújítás egyszerűen

A lakásfelújítás nagy munkával járó tevékenység. Sokan évekig halogatják, nem mernek a költségek és a munkával járó bonyodalmak miatt belevágni. Az sem könnyíti meg a lakástulajdonosok elhatározását, hogy igazán jó szakembereket is egyre nehezebb már találni manapság.

Érdemes egy listát írnod arról, hogy mit kell felújítani a lakásban, így egy helyen látod majd, hogy mennyi idő és pénz szükséges, illetve, hogy ezek közül mi az, amit Te magad is be tudsz vállalni esetleg. Az is időben kiderül így, hogy vannak-e olyan dolgok, amihez szakember segítését vennéd igénybe. Ezt fontos előre tisztáznod, hiszen a legjobb szakemberek általában hónapokra be vannak táblázva, érdemes időben egyeztetni velük.

Ha rendelkezel némi szabadidőval, akkor a megfelelő eszközökkel és egy kis kreativitással sok mindent magad is megoldhatsz a lakáson belül.

Cukrászkellékek, amik megkönnyítik a sütést

Ha sokat sütsz-főzöl, akkor bizonyára igényled az olyan termékeket, amik megkönnyítik a folyamatokat és a kezed alá dolgoznak a konyhában. Szerencsére ma már modern cukrászkellékek hada érhető el a piacon, amikkel gyorsabb és hatékonyabb lesz az ínycsiklandó és gyönyörű desszertek elkészítése. Bemutatunk néhány ilyen nagyszerű kelléket, amik elengedhetetlenek egy mai konyhában.