GY.I.K

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelentenek a termék adatlapon lévő jelölések?

A termékek elérhetőségét az alábbiak szerint jelöljük:

A termék raktáron van (zárójelben az aktuális db szám), és amennyiben munkanapokon 12.00 ig leadod a rendelésed akkor azt nagy eséllyel még aznap át is adjuk a futárnak kiszállításra. A várható szállítási időpontját - ami jellemzően 1-2 munkanap - megtalálod a termék adatlapjánál is. 

Előrendelhető státuszt kap egy termék, amely ugyan pillanatnyilag elfogyott, de már beszállítás alatt van az utánpótlása. A termék adatlapon láthatod a várható raktárra érkezés időpontját is, amellyel úgy kell kalkulálj, hogy abban azért előfordulhatnak kisebb eltérések. A termék ára a rendelés leadásakor rőgzített ár vagyis ez nem fog változni.

Ennek a terméknek jelenleg nincs készlete vagy nincs még meg a várható raktárra érkezés jól behatárolható ideje, ezért ezt nem tudod kosárba se helyezni. Itt érdemes alkalmaként visszanézni, vagy ügyfélszolgálatunknál érdeklődni a termék elérhetőségével kapcsolatban. 

Személyesen át tudom venni a csomagomat?

Erre sajnos nincs lehetőség. Webshopunkban csak internetes vásárlásra van lehetőség a feltüntetett kondíciók szerint.

Mennyibe kerül a szállítás, és ki szállítja a megrendelt termékeket?

Csomagjainkat a One Express futárszolgálat segítségével kézbesítjük házhoz vagy OMV Csomagpontokra. 

  Házhozszállítás díjak (súlytól, és mérettől függetlenül) / Megrendelés végösszeg
  1 490 Ft / 0 Ft - 10 000 Ft
  1 290 Ft/  10 001 Ft -  20 000 Ft
  Ingyenes! - 20 001 Ft-tól

  Kapok értesítőt, ha elindul a csomag?

  Igen. E-mailben értesítünk a rendelés feldolgozásának megkezdéséről. A csatolt felületen ellenőrizheted az adataidat, és folyamatosan élőben követheted nyomon rendelésed állapotát (Rendelés rögzítve ➔ Csomagolva ➔ Szállítás alatt ➔ Kézbesítve státuszok szerint). A csomag szállító partnerünknél történő rögzítését követően pedig megjelenik majd az Online csomagkövetés link is, amelyre kattintva a csomag pontos helyzetét is nyomon tudod követni.

  Bankkártyával szerettem volna fizetni a webshopban, de nem sikerült, mi a teendő?

  Ha szeretnéd újra megpróbálni a bankkártyával való fizetést webáruházunkban, mert mondjuk túllépted a rendelkezésre álló időkorlátot (30 perc) akkor ahhoz be kell lépj a fiókodba (csak regisztrált vásárlóként van erre lehetőséged) ott a kis 'ember' ikonra kattintva a jobb felső sarokban a Megrendelések menüpont alatt láthatóak lesznek a megrendeléseid és itt az adott megrendelés sornál tudod majd megpróbálni újra kiegyenlíteni a számlát. Ezzel egy új fizetési kaput nyitsz majd meg a BARION-nál, amire nekünk nincs ráhatásunk mivel ez egy külső szolgáltatás. 

  Nézz utána annak is, hogy a kártyádat kibocsátó banknál aktiválva van-e az un. erős ügyfélhitelesítés!

  Több terméket is rendeltem mikor kapom meg? 

  A szállítási idő alapesetben 1-2 munkanap (a munkanapokon 12.00 óráig leadott rendelésekkel számolva) a több termékes csomagok esetén is. Ha viszont a több termékes megrendelésedben volt pl a rendelés leadásakor előrendelhető státuszú termék is, úgy annak a raktárra érkezését bevárjuk, és csak egyben küldjük majd ki a csomagodat. Így ez költséghatékonyabb is, mert csak egyszer kell a szállításért fizetned. 

  Mi történik, ha nem vagyok otthon mikor jön a futár?

  A One Express  futár 2 egymást követő munkanapon fogja megkísérelni a kézbesítést.  Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethetsz az új kiszállítási időponttal kapcsolatban (pl. a következő munkanapra ütemezheted a kiszállítást vagy kérheted, hogy az un 5 napos várakozási időben ne a következő napon, hanem mondjuk a 3. napon legyen a kiszállítás).

  Nem volt a csomagban számla, miért?

  A rendelésed feldolgozásának megkezdéséről e-mail-ben tájékoztatunk. Az ebben az e-mailben lévő gombra kattintva élőben követheted a rendelésed állapotát. Amint a csomagot szállításra elkészítettük válik elérhetővé és letölthetővé a rendeléshez kapcsolódó számla (pdf formátumban), jótállási jegy is. Ezért nem fogsz papír alapú számlát találni a csomagban. 

  Mi történik ha sérülten jön meg a csomagom? 

  Mielőtt átveszed a csomagot minden esetben ellenőrizd annak sértetlenségét, mert miután az átvételt igazoló dokumentumot aláírtad a termék mennyiségi és minőségi (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék) átvétele részedről megtörténik! Ez azt jelenti, hogy az átvételt követően, azaz a futár távozása után már nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

  Szeretném a terméket visszaküldeni, mi a teendő?

  Ebben az esetben, és egyéb termék reklamációval kapcsolatosan is kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot itt
  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 
  ügyfélszolgálat
  MUNKANAPOKON 09.00-14.00
  +36-70/597-5001
  hello@otthonicuccok.hu

  vagy töltsd ki az ITT található űrlapot, és már küldjük is a termék vissza vételével kapcsolatos teendőket.


  A vásárlóként téged megillető jogaidat megnézheted világos közérthető rajzos illusztrációk formájában is. 

  A képes tájékoztatóhoz kattints a képre.