Blog

Világító zuhanyfej és egyéb nyalánkságok

2022.03.04 09:00
Világító zuhanyfej és egyéb nyalánkságok

Unod a fürdőszobát, de nem tudsz most belevágni a felújításba? Feldobnád valami extrával, hogy izgalmasabb legyen a napi rutin, vagy csak wellness-kuckóvá varázsolnád a fürdőt így az őszi rossz idő közeledtével? Mutatunk pár nagyon menő dolgot, amivel új hangulatot adhatsz a fürdőnek! Készítsd be a gyertyákat és az aromalámpákat, és irány a zuhany!

Hallottál már világító zuhanyfejről? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj vele. Ez az újdonság ugyanis új színt vihet az életedbe, és a hangulatodnak is jót fog tenni egy színváltós zuhanyzás. Nemcsak világít ugyanis, hanem színváltós is. A szín pedig a hőfoktól függ:

Hideg víz (31°C és azalatt) – zöld szín / Melegvíz (32~38°C) – kék szín / Forró víz (39~45°C) – piros szín. 45 °C felett a zuhany villogni kezd, ami a túl meleg vizet jelzi. Persze erről lehetne vitatkozni, hogy kinek mi a hideg és a meleg, szinte valószínűsíthető, hogy a férfiaknál általában zöldet fog mutatni, míg a nőknél pirosan világít majd, főleg hűvös őszi, és téli estéken.

A felszereléséhez nem kell szakember, egyszerűen feltehető szinte bármely zuhanycsőre. A színváltós LED pedig a vízátfolyás energiáját használja fel, így nem kell áramforráshoz csatlakoztatni.

Ha ezt túl soknak érzed, akkor maradj a hagyományos, nem világítós zuhanyfejnél, viszont csavarj rajta egyet, és szerezz be egy masszírozós funkciókkal ellátott zuhanyt! Ezzel is igazi élmény lesz a fürdés, ráadásul ellazulnak a megfáradt izmaid, és a vérkeringésedet is garantáltan felpezsdíti, ami a bőr vérellátottságát nagyban segíti.

Ezek a fejek általában többféle, állítható masszázsfunkciót alkalmaznak, így saját magad tudod szabályozni a vízsugás erősségét és intenzitását.

Ha még inkább wellness hangulatra vágysz otthon, akkor a SPA zuhanyfejet neked találták ki. Ennek a nyelében háromféle kristálygolyó található, amik megszűrik és megtisztítják a vizet, így az lágyabb, tisztább és kevésbé klóros lesz, ezért kevésbé fog kiszáradni a bőröd. Na, megjött már a kedved a zuhanyzáshoz? Bármelyiket is válaszd, alkalmazz utána testápolót, hogy védd a bőröd!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.