- Ha váratlan vendégek toppannak be hozzád, a felpuhított húst 5 perc alatt bepácolhatod.
- Jobban beszívódik a pác a húsba, ha ezzel puhítod fel, így finomabb ételeket készíthetsz.
- Az imádott rántott hús könnyen elkészül vele, és kihagyhatod a fárasztó klopfolást.
Tudtad, hogy egy finom húsos étel egyik legnagyobb titka a pác?
A húspuhító eszközzel puhított húsba sokkal jobban beszívódik a pác, mint egy sima klopfolóval puhítottba, ezért lesz még finomabb a rántott hús, amit felszolgálsz a vasárnapi ebéden.Kb. 5 perc alatt megvagy a pácolással, így nem kell még órákra beraknod a húst a hűtőbe és megváratni a vendégeid (vagy megvárni, amíg kilyukad a gyomrod az éhségtől)
Ha imádod a rántott húst, akkor tudod, hogy a leghálátlanabb feladat a klopfolás. Átérzem a problémád, mert minden vasárnap segítek anyukámnak az elkészítésében és mióta vittem neki egy húspuhítót, a fájós kezével könnyen elő tudja készíteni a húst, nem kell vesződnie a fáradtságos klopfolással.
Hasznos tudnivalók:
A következőképpen működik: 48 rozsdamentes acél penge fúródik közvetlenüla húsba, amikor lenyomod, és egy rúgós szerkezet visszahúzza a pengéket. Biztonságos használhatod, mert van rajta egy biztonsági zár is. Kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így egyszerűen és gond nélkül használhatod.
Ha végeztél a munkával, csak öblítsd le meleg vízzel, még súrolnod sem kell.
A húspuhító tulajdonságai:
Felső szélessége: 15 cm Alsó szélessége: 11 cm Magassága: 3 cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Húspuhító eszköz