- Ha váratlan vendégek toppannak be hozzád,
a felpuhított húst 5 perc alatt bepácolhatod. - Jobban beszívódik a pác a húsba, ha ezzel
puhítod fel, így finomabb ételeket készíthetsz. - Az imádott rántott hús könnyen elkészül vele,
és kihagyhatod a fárasztó klopfolást.
Tudtad, hogy egy finom húsos étel egyik legnagyobb titka a pác?A húspuhító eszközzel puhított húsba sokkal jobban beszívódik a pác, mint egy sima klopfolóval puhítottba, ezért lesz még finomabb a rántott hús, amit felszolgálsz a vasárnapi ebéden.Kb. 5 perc alatt megvagy a pácolással, így nem kell még órákra beraknod a húst a hűtőbe és megváratni a vendégeid (vagy megvárni, amíg kilyukad a gyomrod az éhségtől)
Ha imádod a rántott húst, akkor tudod, hogy a leghálátlanabb feladat a klopfolás. Átérzem a problémád, mert minden vasárnap segítek anyukámnak az elkészítésében és mióta vittem neki egy húspuhítót, a fájós kezével könnyen elő tudja készíteni a húst, nem kell vesződnie a fáradtságos klopfolással.
Hasznos tudnivalók:A következőképpen működik: 48 rozsdamentes acél penge fúródik közvetlenüla húsba, amikor lenyomod, és egy rúgós szerkezet visszahúzza a pengéket. Biztonságos használhatod, mert van rajta egy biztonsági zár is. Kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így egyszerűen és gond nélkül használhatod.
Ha végeztél a munkával, csak öblítsd le meleg vízzel, még súrolnod sem kell.
A húspuhító tulajdonságai:
- Felső szélessége: 15 cm
- Alsó szélessége: 11 cm
- Magassága: 3 cm
Mit rejt a termék doboza?