☂ Esős napokra ajánljuk

Eső, sár, és pocsolyák mindenhol? Nem probléma! 

Az esős évszakokban nagyobb eséllyel számíthatsz egy hosszantartó esőre, ami elkaphat gyalogosan és az autóban utazva is. Éppen ezért könnyítsd meg a dolgod azzal, hogy megfelelően felkészülsz az ilyen esős évszakokra. Ne hagyd, hogy az idő kifogjon rajtad vagy, hogy emiatt kelljen mondjuk a négy fal közé szorulnod!

Éppen indulni készülsz a legjobb cipődben, és elered az eső? Nem szeretnél gumicsizmát húzni - vagy magaddal cipelni - , de azért jó lenne, ha megtudnád védeni a kedvenc lábbelid az esőtől, sártól, és zoknidat a beázásától? Vidd magaddal a táskádban összehajtogatva a vízálló cipővédőt, és csak kapd fel, amikor szükséges! Ebben a kategóriában számos hasonlóan remek kiegészítőt gyűjtöttünk még nektek össze, amelyekre csak szükségetek lehet a csapadékos, esős napokon. 

Nézet:
Sorrend:

Az eső miatt nem kell lemondanod a kedvenc szabadtéri sportjaidról sem! Vidd magaddal a mobilodat kulcsaidat, fontosabb irataidat a vízálló kerékpáros táskában. Ha pedig már szeretnél leparkolni a bringával csak terítsd rá vízálló kerékpár ponyvát és tartsd szárazon azt a következő használatig.

Jöhet tavaszi zápor, őszi eső ezek a kiegészítők garantáltan jól fognak majd jönni.

Eső, esős időjárás, esős évszak, esős időben, sár, pocsolya, eső elleni cipővédő, esernyő, autós esernyő tartó, különleges esernyő, kifordított esernyő.