Blog

Ajándék házassági évforduló alkalmára

2020.09.25 15:20
Ajándék házassági évforduló alkalmára

Egy házassági évforduló mindig jó alkalom az ünneplésre, és az ajándék sem maradhat el, amire érdemes többféle ötlettel készülni. Ha nehézségekbe ütközöl az ajándék vásárlásakor, ötleteink segíthetnek a választásban.

Ajándékok nőknek

Kezdjük a szebbik nemmel az ötletelést. A házassági évforduló talán egy kicsit fontosabb esemény a hölgyek számára, így az ajándék kiválasztására is érdemesebb nagyobb figyelmet fektetnie a férfiaknak. Az ajándék a hölgy személyiségétől is preferenciáitól – és persze a férj pénztárcájától – függően többféle lehet.

Vannak olyan élményajándékok, amiket mindketten élvezhettek. Az évfordulós ünneplés lehet egy romantikus vacsorától elkezdve egy páros masszázson át egy wellnesshétvége vagy akár egy külföldi kiruccanás is. Ha Te nem vagy a híve az ilyen típusú ajándékoknak, de feleséged szívesen meglepnéd valami hasonlóval, befizetheted valamilyen szuper spa-kezelésre, ahol biztosan kikapcsolódik majd.

Amennyiben inkább a tárgyi ajándékok hívei vagytok, akkor pedig egy szép ékszerrel, vagy egy nagy csokor/cserép virággal nem igazán tudsz mellélőni, de a szépségápolási, lakberendezési, dekorációs termékek széles palettája is rendelkezésre áll. Ha pedig valami egyedibbet szeretnél, akkor mindig megvan a lehetőség egy különleges közös képetek bekereteztetésére, de akár gravírozott ajándéktárgyakban is gondolkozhatsz.

Ajándékok férfiaknak

Talán a feleségeknek egy fokkal nehezebb dolguk van a férj számára való ajándékválasztásban. Bár egy jó borral, vagy barkácsfelszereléssel nem igazán lehet mellélőni, azért érdemes körülnézni az évforduló előtt. Ha van a férjednek valamilyen különleges hobbija (pl. motorozás), akkor nyert ügyed van. De a gravírozott ajándékok itt is szóba jöhetnek, csakúgy, mint az italos készletek. Amennyiben pedig inkább élményajándékkal lepnéd meg szíved választottját az évfordulótok alkalmával, egy borkóstoló vagy tesztvezetés bármelyik évben kiváló választás lehet.

Sokan a félresikerült meglepetések helyett ma már inkább megvitatják egymás között a házassági évforduló, vagy épp karácsony, születésnap kapcsán esedékes ajándék létjogosultságát. Ez nagyban megkönnyíti mindkét fél dolgát, és biztosan mindenki azt kapja, amire vágyik.

De nem is az ajándék nagysága vagy tökéletessége a fontos, hanem hogy közösen, örömmel emlékezzetek vissza arra a napra, amikor kimondtátok egymásnak a boldogító igent.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.