Blog

Alkoss 3D-ben a 3D nyomtató toll segítségével!

2022.08.01 18:00
Alkoss 3D-ben a 3D nyomtató toll segítségével!

Ki ne hallott volna már a 3D nyomtatók térnyeréséről? Biztosan a te füledet is megütötte már ez az elsőre egészen hihetetlennek és elképzelhetetlennek tűnő új technológia, amivel könnyedén lehet használati tárgyakat nyomtatni, létrehozni. Sok területen használják már már ezt a viszonylag modern technológiát, és most végre elérkezett az otthoni, gyerekeknek való verzió, a 3D nyomtató toll ideje is!

A gyerekek alkotásának csak a képzelet szab határt, a tollakkal ugyanis tetszőleges formákat, alakzatokat lehet ‘rajzolni’, létrehozni. Lehet vele kedvenc mesefigurákat, vagy képzeletbeli lényeket is rajzolni. Mindazt, amit te annó 2D-ben a papírra rajzoltál ceruzával, vagy az aszfaltra krétával, azt a gyerkőcöd most 3D-ben fogja tudni létrehozni. Izgalmas, ugye?

Hagyd hát, hogy gyermekeid kiéljék kreatív energiáikat, és szabadjára engedjék a fantáziájukat! Figyeld, ahogy a térbeli tinta segítségével megvalósítják apróbb elképzeléseidet, és elmélyednek az alkotásban. Egyébként is nagyon jót tesz a fejlődésüknek, ha kreatív foglalkozásokban is részük van, azt meg főleg élvezni fogják, hogy kézzelfogható alakzatokat rajzolhatnak.Inkább ezzel töltsék az idejüket, mint a gép előtt ülve, valószínűleg ezzel a legtöbb szülő egyetért. Elő hát a mesekönyvekkel, nézzetek ki belőle valamilyen szuper figurát, és próbáljátok a saját verziótokat megalkotni a toll segítségével. A 3D nyomtató toll segítségével otthon, kényelmesen, és nem utolsó sorban kedvező áron juthatsz hozzá a 3D technológiához.

A nyomtató toll úgy működik, mint a 3D nyomtatók, csak kicsiben, kicsiknek készül. A nyomtatás nyomógombbal szabályozható, könnyen és egyszerűen használható. Nincs szükség hozzá extra kiegészítőkre vagy különleges szaktudásra. A toll műanyag festékszálakkal működik, amik közül 3 db, tetszőleges kb egy méter hosszú szál a csomag tartozéka.

Ha ennél többre van szükségetek, akkor csomagban is megvásárolható a szett, amiben a tollhoz 6 db tízméteres szál is jár. Utántöltő szálak persze külön csomagban is kaphatók, így nem gond, ha elfogy egy-egy szín.

A toll ajándéknak sem utolsó, és biztosan sokáig leköti a megajándékozott gyerekeket. Már csak arra kell figyelni, hogy ne vesszenek össze rajta!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.