Blog

Cukrászkellékek, amik megkönnyítik a sütést

2020.10.09 15:20
Cukrászkellékek, amik megkönnyítik a sütést

Ha sokat sütsz-főzöl, akkor bizonyára igényled az olyan termékeket, amik megkönnyítik a folyamatokat és a kezed alá dolgoznak a konyhában. Szerencsére ma már modern cukrászkellékek hada érhető el a piacon, amikkel gyorsabb és hatékonyabb lesz az ínycsiklandó és gyönyörű desszertek elkészítése. Bemutatunk néhány ilyen nagyszerű kelléket, amik elengedhetetlenek egy mai konyhában.

Torta- és piskótaszeletelő cukrászkellékek

Nagyon sok torta- és süteményrecept kezdődik úgy, hogy süss egy piskótát és szeld lapokra, majd a lapok közé kerül a töltelék. Ez azonban a valóságban nem mindig ilyen egyszerű mutatvány. Ha például egy picit is beesik a piskóta teteje, máris nehezebb dolgod van késsel lapokra vágni azt.

A modern cukrászkellékek közül talán az egyik leghasznosabb találmány, a torta- és piskótaszeletelő erre a problémára nyújt megoldást. Nem kell többet késsel lapokra vágnod és méricskélned a megsült piskótát, elég egyszerűen végighúznod rajta a rozsdamentes acél vágószálat, és már kész is! A huzal tartós anyagból készült és a tisztítása is egyszerű, így rengeteg sütemény és torta elkészítésekor veheted majd hasznát.

Gofrisütő szilikonforma

Legyen szó egy vasárnapi reggeliről, vagy egy délutáni nasiról, a gofrival vagy palacsintával nem lehet mellényúlni. A felnőttek és a gyerekek egyaránt imádják és egyszerű elkészíteni is, ha megvannak hozzá az eszközeid. A palacsinta ebből a szempontból sokkal egyszerűbb. Gofrisütéshez eddig az elektromos sütő volt az elterjedt megoldás, ami nem minden háztartásban található meg, de mára már elérhetővé váltak egyszerűbb, kisebb helyet foglaló termékek is. Ilyen például a szilikonforma, ami kifejezetten gofrisütésre alkalmas.Segítségével egyszerre 4 db gofri süthető a sütőben. Drága cukrászkellékek nélkül is ínycsiklandó gofrikat készíthetsz otthon!

Tortadíszítő

Ez az eszköz a cukrászkellékek közül egy olyan típus, amit leginkább a díszítés fázisában vethetsz be a konyhában. Segítségével gyorsan és hatákonyan díszíthetsz, így profin díszített, gyönyörű torták és sütik kerülnek majd ki a kezed alól. Nem kell többet díszítőtasakkal ügyetlenkedned, Te sem leszek könyékig csokikrémes, a végeredmény pedig a konyhapult szempontjából is szembeötlő lesz!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.