Blog

Fali dekorációk otthonra

2020.11.26 10:30

Nem szeretnétek unalmas, fehér falakat látni az otthonodban? Szeretnétek egy kicsit átalakítani a lakást, de nem tudjátok, hogyan kezdjetek hozzá? Ezeket az egyszerűen használható faldekorációkat nektek találták ki.

Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanod a fali dekoráció kiválasztásánál

Számos különféle megoldás között válogathattok, de van néhány szempont, amit érdemes szem előtt tartani, mielőtt egy új termékbe beruháztok.

Hosszútávú megoldást keresel?

Fontos megfontolni, hogy milyen időtartamra szeretnétek fali dekorációt az otthonotokba. Ha csak 1-2 évre, például a gyerekszobába, akkor érdemes a kevésbé permanens megoldások után nézni, míg hosszútávon a lakás átfestése is könnyen szóba jöhet.

Ha a festés túl problémás

Érhető okokból sokan nem szeretnének nekiállni falfestésnek, mert idő- és pénzigényes, ráadásul állandó megoldás, nem lehet egy könnyen visszavarázsolni a fehér falakat, ha néhány hónap után rájöttök hogy mégsem szeretnétek citromsárga nappalit vagy mélykék hálószobafalakat. Szerencsére vannak más megoldások is, melyekkel egy kis színt és új dizájnt vihettek az otthonotokba.

Új színek

Most költöztetek új helyre és kicsit otthonosabbá, egyedibbé szeretnétek tenni a lakást? Vagy már évek óta ugyanott laktok, és ideje lenne valamin változtatni, de nem szeretnétek hatalmas felújításba belevágni? Apró tárgyakkal, dekorációkkal könnyen újjávarázsolhatjátok az otthonotok. Válasszátok ki azokat a színeket, melyek tetszenek és illenek a meglévő bútoraitokhoz, és azokhoz passzoló dekorációkat keressetek.

Egyszerű és könnyű dekorálás

Nem utolsó szempont, hogy a dekoráció könnyen felhelyezhető (és eltávolítható) legyen. Bár a gyerekszobába akár egy-két poszter is elegendő, a lakás többi részébe kicsit tartósabb megoldást is választhattok. Akár egy-két jól megválasztott falmatricával vagy faltetoválással is meghittséget csempészhettek a hálószobába, vagy esztétikus, szolid dekorációval színesebbé tehetitek a nappalitok. Ezen megoldások azoknak jók, akik gyorsan és könnyen szeretnének dekorálni.

Multifunkciós dekorációk

Másik módja a csupasz falak dekorálásának, hogy képekkel vagy fényképekkel díszítitek azokat. Ezenkívül egy-egy könyvespolc vagy virágos polc is sok tud dobni a helyiség hangulatán, ráadásul extra tárolóhelyre is szert tesztek ezáltal, ahová akár a kedvenc könyveitek vagy ajándéktárgyaitokat is kitehetitek.

Fali dekorációs, és egyéb lakás dekorációs ötletek ITT ››

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.