Blog

Miért hasznos a gyerek piszoár?

2022.09.01 18:00
Miért hasznos a gyerek piszoár?

Talán meglepő, de a mai kisgyerekes családok fürdőszobája több innovációs termékkel lehet gazdagabb, mint azt a szüleink idejében megszoktuk.

Míg a régebbi időkben a wc-re szoktatás kimerült a bili, majd később az ülőkére tehető szűkítő használatában, addig ma már olyan termékek is elérhetőek, mint például a gyerek piszoár, vagy a mesefigurás fellépő alkalmatosság, amivel akár a wc-re ülés, akár a mosdóhoz állás fogmosáshoz is könnyebb és élvezetesebb feladat a csöppségeknek. Hasonlóan kreatív fürdőszobai újítások közé tartozik a mesefigura formájú csaphosszabbító, vagy a figurás zuhanyfejek.

Ahogy próbálod élvezetesebbé tenni a fürdő használatát a gyerekek számára, úgy alakulhat ki az igény az ilyen játékos, vicces megoldásokra. Hiszen mennyivel élvezetesebb a tusolás, ha a víz egy sárkány vagy épp egy póni fejéből folyik? A fogmosásra is könnyebben rávehetők a kicsik, ha gyereknek való, színes-mesés fogkefével mostok fogat. A kád oldalára tapasztható játékokról sem szabad megfeledkezni, segítségükkel csemetéd simán belefeledkezhet az esti fürdésbe, úgy kell majd kikönyörögni a kádból.

A gyerek piszoár pedig egy praktikus, remek eszköz arra, hogy a kisfiadat megtanítsd a helyes piszoár használatra. Mivel 1-6 éves kor között ajánlott, ezért már a pelenkáról való leszokásban is segítségedre lesz, akár a kezdetektől. A kicsik általában mindent utánozni akarnak, amit a nagyoktól látnak. A kisgyerekeknek való piszoár hasonlít a felnőtt verzióra, mégis lerí róla a játékosság.

Színes, falra szerelhető, és az alján levő forgatható keréknek köszönhetően szórakozásban sem lesz hiány. Megfelelő gyakorlással és ösztönzéssel nemcsak, hogy a pelenkát lehet majd hamarabb elfelejteni, de meglepetések sem fogják érni, amikor majd először találja szembe magát egy valódi piszoárral.

Falra szerelhető, mókás gyermek piszoár - Több színben

A falra tapadókorongokkal tudod rögzíteni, így ahogy nő a gyermek, úgy tudod magasabbra tenni a falon. Műanyag alapanyagának köszönhetően könnyen tisztítható. A tartály leválasztható a hátlapról, így önállóan takarítható, majd visszailleszthető. Többféle színben és állatfigura mintában kapható, így mindenki megtalálhatja a kedvencét, és még a fürdőt is feldobja majd a vidám színkavalkád.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.