Blog

Milyen a praktikus női pénztárca?

2022.03.17 16:40
Milyen a praktikus női pénztárca?

Mindenkinek szüksége van egy megbízható pénztárcára. A női pénztárca akkor jó, ha sok minden elfér benne, de maga a tárca belefér a táskába, ha rendszerezett és nem keverednek össze benne a különféle kártyák és fizetőeszközök. Akár magadnak keresel egy praktikus tárcát, akár valaki másnak szánod ajándékba, járd végig az opciókat.

Sajnos egy idő a után a legjobb pénztárca is elhasználódik. Ez érthető is, hiszen a legtöbben napi szinten akár többször is használjuk. Elővesszük, kinyitjuk, fizetünk, eltesszük a visszajárót, becsukjuk, és elrakjuk a táskánkba. Ez a napi használat a legstrapabíróbb anyagot is kikezdni, így apró szakadások, repedések alakulhatnak ki. Ezért időnként le kell cserélni a pénztárcánkat. Ilyenkor adott a lehetőség, hogy szétnézz kicsit a boltokban, webshopokban, és felmérd az új kínálatot.

A praktikusság általában egyéni igények függvénye. Amennyiben te nem igazán tartasz magadnál készpénzt, mert általában kártyával fizetsz, akkor valószínűleg nem ugyanarra a típusra lesz szükséged, mint annak, aki szinte csak készpénzzel fizet. Ha már a kártyáknál tartunk: tudtad, hogy létezik olyan pénztárca, ami tartalmaz egy külön fém tokot a kártyáid számára? Így biztosan nem leszel kitéve olyan incidenseknek, hogy illetéktelenek lehúzzák a kártyádat egy érintésmentes leolvasóval. Bizony, ez egy létező technika. A kis fém tok extra védelmet biztosít az összes kártyádnak.

Persze ha te inkább a készpénzt preferálod, akkor olyan tárcát válassz, ahol jól el tudod különíteni a papírpénzt az aprótól. Amennyiben esetleg sokat utazol, akkor az is fontos szempont lehet, hogy a különböző külföldi papír- és fémpénzt külön tudd tárolni.

Vannak, akik nem szeretnek sok cuccot magukkal vinni, ha nem muszáj. Nekik lehet kiváló megoldás egy olyan kistáska, amit pénztárcaként is lehet használni, de a fizetőeszközökön kívül egyéb iratok, a mobiltelefon és a kulcscsomó is elfér benne. Ez a kettő az egyben megoldás nemcsak a hétköznapok során, hanem utazáshoz és szórakozáshoz is jól jöhet, mivel vállpánttal kényelmes viseletet biztosít.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.