Blog

Milyen autós kiegészítőt válassz?

2022.12.02 10:00
Milyen autós kiegészítőt válassz?

Sokat utazol autóval és szeretnéd kényelmesebbé tenni a volánnál töltött időt? Vagy épp a munkád miatt sofőrködsz hosszú órákat? Mindegy miért töltesz sok időt a kormánykeréknél, megérdemled, hogy a lehető legnagyobb kényelemben töltsd a hosszú órákat. Hiszen valljuk be, sokat vezetni fárasztó. Ezért vedd körbe magad olyan autós kiegészítőkkel, amik a kényelmedet és a biztonságodat szolgálják.

Előttünk a tél úgy, úgy hogy egy fűthető ülésvédő most igazán jól fog jönni!

Magas hegyekben, pedig egész évben nagy hasznát veheted egy ilyen remek autós kiegészítőnek. Nincs is rosszabb, mint alulról fázni. Az autó saját fűtése pedig nem mindig a legjobb megoldás. De ha te magad nem is vagy fázós, a család hölgytagjai biztosan értékelni fogják, hogy ilyen luxusfelszerelés várja őket az ülésen.

Ha sok szivargyújtóról tölthető elektronikát használsz, akkor praktikus megoldás a szivargyújtó adapter, amivel egyszerre két telefont is tudsz tölteni, nem kell felváltva használni.

A telefontartók jelentőségéről sem szabad megfeledkezni.Manapság, amikor már szinte mindenki telefonos navigációt használ, és az autóból intéz fontos hívásokat, elengedhetetlen, hogy biztonságosan és kényelmesen fel tudd rögzíteni a telefont.

A megoldás lehet szélvédőre vagy szellőzőbe való rögzítés is, amik igény szerint állíthatók. A lényeg, hogy könnyen elérd, és ne kelljen levenni a szemed az útról huzamosabb ideig, hogy felmérd, mit mutat a telefon.

Amennyiben a családdal indulsz hosszabb útra, például nyaralni, akkor érdemes az ülés hátoldalára rögzíthető ülésrendszerezőt tenned.

Ezáltal a hátul ülő gyerkőcöknek minden kéznél lesz, amire szükségük lehet a nagy út alatt: nasi, rágcsálnivalók, üdítő, unaloműző játékok.

Sokkal jobban fogják így bírni az utat, és nem kell majd lépten-nyomon megállni, elővenni a szendvicseket, a játékokat stb. Sőt, akár tabletet is fel tudsz rögzíteni az ülésre egy speciális tartó segítésével, így akár azzal is el tudják szórakoztatni magukat út közben, így téged sem zavarnak a vezetésben. Persze ülésrendszerezőből létezik felnőtteknek való, elegáns verzió is, ami szintén praktikus kiegészítője lehet az autódnak.

További Autós felszerelések kiegészítők ITT >>>


Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.