Blog

Retró játékok újratöltve

2020.06.20 09:20
Retró játékok újratöltve

Mindenki szeret nosztalgiázni egy kicsit, feleleveníteni az örömteli pillanatokat, amelyek szinte már a múlt homályába vesztek. A régi emlékek felidézése révén kicsit kiszakadsz a jelenből, az emlékeidben felbukkannak a rég nem látott gyerekkori barátok és régen elfeledett játékok is.

Barátok és játékok 

A gyerekkor fontos pilléjei. Bár nem lehet visszamenni az időben, a technika adta lehetőségek által megpróbálhatsz felkeresni múltbéli ismerősöket a közösségi hálók adta végtelen lehetőségek révén. De ez csak egy szelete a múltnak. Egy másik, fontos eleme a gyerekkornak a játékok voltak. Szeretnéd újra kézben tartani, kipróbálni azokat? 

Nosztalgiázz retró játékokkal

Szerencsére a játékokkal és tárgyakkal is nosztalgiázhatsz, nem csak személyekkel. Talán még megtalálod otthon néhány régi játékodat, melyek újabb emlékeket csalnak elő. Sajnos erre nincs minden esetben lehetőség, lehet, hogy nem őriztétek meg, vagy szimplán már nem működnek. Szerencsére erre is van megoldás.

Retró játékok újra töltve

Tudtad, hogy számos konzolos játékkal napjainkban is újra játszhatsz? A nagy kedvencek ma is beszerezhetők. Ha például a Super Mario vagy a Tetris játékok heteken, hónapokon át lekötötték a szabadidődet, akkor érdemes a retró konzoljátékokat is kipróbálnod. Bár most már nem valószínű, hogy a délutánjaid és a hétvégéig véges szabadidejét csak ezekkel szeretnéd tölteni, de akár a régi bandát is összehívhatod egy estére, hogy együtt elevenítsétek fel az emlékeiteket. Akár egy retró játékszőnyeget is bevethetsz. Garantált, hogy úgy fogtok szórakozni majd, mint néhány évtizede. Mintha mit sem változtatok volna.

Retró játékszőnyeg tv-re kötve

A gondtalan gyermekkor már nem fog visszatérni, de egy-egy ilyen alkalom azért megmutatja majd, hogy milyenek is voltak a gyerekkorod felhőtlen, izgalmakkal és élményekkel teli napjai, hónapjai évei. A házibulik, a családi társasjátékos esték, a játszóterek, a közös focik és számos más program felelevenedhet újra a szemeid előtt. 

Ezek a mindennapi programokat, amelyek egykor unalmasnak is tűntek, most mégis örömmel gondolsz vissza rájuk. Mosolyogva idézed fel még azokat a kevésbé eseménydús, esős délutánokat is, amikor nem kellett mással foglalkozni, csak a kedvenc játékaiddal játszanod.

Több, és sokféle gyerekjáték még ITT ››

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.