Blog

USB-s táncszőnyeg gyerekeknek és felnőtteknek – az egész család kedvence

2020.06.23 16:00
USB-s táncszőnyeg gyerekeknek és felnőtteknek – az egész család kedvence

Hallottatok már az USB-s táncszőnyegről? Ez egy nagyszerű találmány, amelyen akár ti, felnőttek, vagy akár a gyerekeitek is örömüket lelhetik táncolás közben. Tökéletes szórakozás baráti társaságoknak, családoknak, de akár egyedül is játszhattok rajta.

Mi az az USB-s táncszőnyeg? Hogy működik?

Ez egy modern, USB csatlakozóval számítógépre köthető szőnyeg, mely tökéletes egy kis otthoni mozgásra, táncolásra. A felülete körülbelül egy négyzetméteres, és kilenc különféle részre van osztva - ezekre a gombokra kell táncolás közben lépnetek a képernyőn megjelenő nyilak és ábrák alapján.  Akár TV-re is rácsatlakoztathatjátok, így nem csak az épp táncoló, hanem a család többi tagja is jól láthatja a jeleket.

Nem kell attól tartanotok, hogy sérülés lesz a játék vége, mivel a szőnyeg csúszásmentes felülettel rendelkezik, így biztonsággal használható akár kisgyerekek által is. A táncszőnyeg előnye az is, hogy összehajtva kis helyet foglal, könnyen tárolható a szekrényben, így nincs útban, amikor épp nem táncoltok rajta.

Táncszőnyeg gyerekeknek és az egész családnak

Szűk- vagy tág családi körben is érdemes bevetni a táncszőnyeget, melyet online is könnyedén megrendelhettek. Akár táncversenyt is rendezhettek a vendégség körében, míg elkészül az ebéd.

A különböző nehézségi szintek biztosítják, hogy minden korosztály számára akadjon kihívás, és egyikőtök se unatkozzon. Ha az adott szint túl könnyű vagy lehetetlennek tűnik, akkor könnyen átállítható a számítógépen keresztül egy nehezebbre vagy egyszerűbbre.

Tánc USB-s táncszőnyegen

(kép: Dance Factory TV táncszőnyeg)

Házibulikhoz is tökéletes

Vendégeket vártok, és szeretnétek valami különleges programmal feldobni az estét? Vagy kellene valamit elfoglaltság, amíg mindenki megérkezik? Az USB-s táncszőnyeg felnőttnek is tökéletes szórakozást nyújt. Többezer különféle zene közül válogathattok, így mindenki talál az ízléséhez passzolót, és nem is kell ugyanazokat a dalokat hallgatnotok egész este, ha csak nem azt akarjátok.

Otthoni játék rossz időben

Nincs is rosszabb, mint egy esős hétvége, amikor a gyerekekben túlteng az energia, de ti már szeretnétek egy kicsit leülni pihenni. Ilyen alkalmakra is rendkívül jól használható a táncszőnyeg, ahol a kisebbek akár több órát is elugrándozhatnak, amíg ti kávéztok vagy olvastok egy kicsit.

Még több játék, és móka ITT ››

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.