Blog

Valentin-napi ajándékötletek

2021.02.06 17:00

Közeleg február 14., avagy a Valentin-nap. Bár sokan nem tartják ezt a napot valódi ünnepnek, de ha te azon szerencsések közé tartozol, aki a párjával együtt ünnepli ezt a jeles alkalmat, akkor nem árt időben felkészülni az ajándékozásra. Válogass és meríts inspirációt az alábbi valentin-napi ajándékötletek közül!

VALENTIN NAPI AJÁNDÉKOK KATEGÓRIA »»

Klasszikus ajándék hölgyeknek a virág. Február közepe tulajdonképpen már a tavasz küszöbe, ilyenkor a nők nagy része már vágyik egy kis virágillatra a lakásban a sötét téli hónapok után. Ilyenkor a boltokat is elborítják a szebbnél-szebb csokrok és cserepes növények. Hogy melyiket választod ezek közül, az már kedvesed ízlésén múlik.

Amiből szintén nincs hiány ilyenkor a boltokban, az a mindenféle díszcsomagolású bonbon, csoki és szivecskés plüss. Ezek azért már erősen a klisé kategóriába tartoznak, de ha még nem ismeritek egymást eléggé, akkor aranyos választás lehet.

Nőknél általában nem nagyon lehet mellélőni a szépségápolási termékek vásárlásával. Egy új sminkkészlet, kényeztető fürdőtermékek vagy hajápolási dolgok mindig jól jönnek.

Mivel most a közös wellness-hétvégék és egyéb programok erősen kérdésesek egy darabig, ezért csempéssz otthonra wellness-hangulatot! Néhány gyertya a fürdőben, egy izgalmas illatú fürdőbomba, zene, egy pohár bor, esetleg saját készítésű vacsora minden nő szívét megdobogtatja.

Ha férfiaknak szóló valentin-napi ajándékötletek kellenek, abban is segítünk.

A legtöbb pasi odavan a borért vagy a sörért, így egy minőségi és ízlésesen becsomagolt sör- vagy borválogatás lehet a befutó. Ha pedig már ismered annyira, hogy tudod a hobbijait, akkor ahhoz kereshetsz ajándékot. Sportőrült, de zárva vannak a termek? Vannak otthoni sporteszközök is ám, imádni fogja!

Vagy szeret barkácsolni? Lepd meg valamilyen eszközzel, ami még nincs neki. Esetleg bolondul az autókért és/vagy motorokért? Itt az alkalom, hogy megajándékozd egy igazi férfias ajándékkal.

Persze az otthoni wellness és a saját készítésű vacsora itt is szóba jöhet ám, a férfiak is értékelik az ilyenfajta kényeztetést.

Ha pedig tanácstalanok vagytok, akkor le lehet egyszerűsíteni az ajándékozás dolgot például utalványokkal. Míg ez az időszak nem feltétlen kedvez az utazási- és szállás utalványoknak/-kuponoknak, addig a boltok és webshopok zavartalanul üzemelnek továbbra is. Egy utalványt pedig arra költheti a párod, amire igazán szüksége van!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.