Blog

Vidd magaddal a mobilod kerékpáros telefontartó segítségével

2022.06.03 18:00
Vidd magaddal a mobilod kerékpáros telefontartó segítségével

Itt a jó idő, egyre többen pattannak bringára, kikapcsolódásként, vagy akár munkába járáshoz. Ha te is szívesen közlekedsz két keréken, de nem tudod hova tenni ilyenkor a mobilod, akkor egy kerékpáros telefontartó hasznodra válhat.

Lássuk be, biciklivel sem nehéz eltévedni a városban. Sok helyen vannak felfestve kerékpárutak, de előfordul, hogy egyszer csak vége szakad, vagy belefutsz egy útlezárásba, és az úttesten az autók között kell kerekezned, ami teljesen más irányba visz.

Időigényes és macerás is minden ilyen alkalommal leszállni a bicikliről, elővenni a mobilt és újratervezni az utat. Kézben tartani a telefont viszont nem szerencsés és rendkívül balesetveszélyes is, ezért ez egyáltalán nem ajánlott. Ha kézben tartod ugyanis a mobilt, akkor azzal a kézzel nehezen, vagy sehogy sem tudsz fékezni, de például irányjelzésnél is veszélyes lehet.

Ha pedig kátyús az út, akkor könnyen ki is eshet a kezedből, aminek megintcsak nem lesz jó vége. Ezek a problémák persze nemcsak a városi kerékpározásra jellemzőek, ha te erdőben bicajozol, akkor is szükséges útközben tájékozódni, és fontos, hogy ne essen le közben a telefonod.

Mindezekre a problémákra nyújt megoldást a kerékpáros telefontartó, aminek segítségével könnyedén a kormányra tudod rögzíteni a telefonodat.

4 pontos rögzítésű biciklis telefontartó

A tartó stabilan fogja a mobilt nagy sebességnél is, ennek köszönhetően kátyús, hepehupás talajon sem kell attól félned, hogy kirepül a telefonod belőle. Állítható méretének köszönhetően többféle típusú és méretű telefont is képes megtartani. Segítségével mindig szem előtt lesz a telefonod menet közben, úgy, hogy közben tudsz a közlekedésre koncentrálni, és a kezed is szabad marad. Akár zenehallgatáshoz is ideális lehet, mert tudod rajta a lejátszót szabályozni.

Arra azonban ügyelj, hogy ne szóljon túl hangosan a fülesedben a zene, hiszen a forgalomra füllel is figyelni kell. Szintén fontos, hogy minden egyéb eszközöd meglegyen a biztonságos kerékpározáshoz: sisak, megfelelő világítás és fényvisszaverő felszerelések, és persze a bicaj is legyen rendszeresen karban tartva.

Balesetmentes kerékpáros kilométereket kívánunk!

Még több biciklis cucc ITT >>

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg vagy nyomj egy like-t.