Ha szereted a mézet akkor be kell szerezz egy ilyen méz adagolót. Ha ebből engeded rá a sütikre, palacsintákra vagy gofrira, kenyérre nem fog minden úszni a méztől, és nem kell utána hosszú ideig suvickolnod a tálcákat sem, mert csak annyit méz fog menni, amennyit te szeretnél.
A "kaptár" tetején található kioldóval indítod a mézet majd, ha azt szeretnéd, hogy ne csöppenjen több a finom mézből csak engedd el a kart.
Ez a cseppmentes mézadagoló a megjelenésével is feldobhatja a konyhád hangulatát. Őszi, téli mézes teázásoknál kötelező kellék
Az állvány többfunkciós, ebben tárolhatod magát az adagolót, illetve, ha egy kevés meleg vizet öntesz bele, folyékonyabb lesz a tartályban lévő méz. Ezzel megelőzve a kristályosodást és növelve a minőséget is.
Az adagolóhoz jár még egy szilikon dugó is, amivel le tudod zárni az adagoló alját.