Készítsd el ezzel a formázóval a tökéletes húspogácsát a hamburgeredbe. A formázó méretezésének köszönhetően mostantól nem fasírtokat, hanem végre igazi hamburgerbe való lapos és kellő vastagságú húspogácsákat készíthetsz! Fontos, hogy milyen vastagok a húspogácsák, mert sütés közben ezek összemennek. Az elkészült húspogácsát könnyen ki tudod venni a kivehető alsó résznek köszönhetően, és nem tapad, ezért nem kell aggódnod, hogy a gondosan elkészített húspogikat újra kellene gyártanod.
A hamburger hús akkor a legjobb, ha a hús omlós és szaftos ezért a legideálisabb a 20% zsírtartalmú marhahús, de persze választhatsz sertés vagy bárány húst is. A már elkészített húsba tehetsz sajtot, reszelt parmezánt, zöldségeket, és ízesítheted a saját íz világodnak megfelelőn sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával. Sózni igazából csak már közvetlenül a sütés előtt érdemes, mert így a hús nem szárad ki. Sütés előtt 1 órát azért érdemes várni, hogy az ízek jól összeérjenek. A húspogácsákat addig süsd mindkét oldalán amíg belül már nem rózsaszín Kb 5-6 perc magas hőfokon, vagy 7-9 perc közepes hőfokon.
▶ NÉZD MEG A VIDEÓT IS!
Otthoni hamburger sütögetéshez, tavaszi - őszi grillezéshez ideális kiegészítő.
Készíthetsz vele különböző töltött húsokat is csak a képzelet szab határt, mik kerülnek ki a kezeid közül.