Ajándék kereső

Ajándék ötletek az otthoni cuccok webáruházban!

Szüli nap, névnap, anyák napja, nőnap, gyereknap, évfordulók, ballagás, karácsony, és csak úgy ajándékozás? Ha még nem tudod mit is kellene venni szeretteidnek akkor

 

Használata 1x-ü! Csak válaszd ki a le nyíló menüben kit szeretnél megajándékozni, és hogy milyen összeget szánsz az ajándékra, és máris láthatod a remek ajándék ötleteket listázva!

Ha szeretnél módosítani - mondjuk körül akarsz nézni a nagyobb árkategóriáknál is - akkor csak válaszd ki a le nyíló menüben a nagyobb árkategóriát. Nem kell semmire sem kattintani másik oldalt megnyitni azonnal láthatód a kinek, és mennyiért összesített termék kínálatunkat.


2020 szeptember 21. A hála világnapja

Ezen a napon gondolj azokra, akiknek igazán hálás lehetsz az év során, és lepd meg egy aprócska vagy nem annyira aprócska ajándékkal! Van akiket nem lephetsz meg elégszer (anyukák, apukák, nagymamák, és nagypapák), és biztosan nagy öröm lesz számára ha akkor kapnak ajándékot mikor ők maguk sem számítanak rá!

Háládat kifejezheted barátaidnak, ismerőseidnek a munkahelyeden téged segítőknek, mindenkinek akinek hálás lehetsz valamiét.

Hála világnapja

Ha még nincs ötleted mit szeretnél venni a hálád jeléül akkor HASZNÁLD AZ AJÁNDÉK KERESŐT!

Keresd az ajándék kereső boxot a webáruház oldalsávjában!

 - Ezt a funkciót csak az asztali verzióban tudod használni, mobilon nem. -