Akciós termékek

Aktuális Akciónk. HELLO TAVASZ - KEZDŐDHET A TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS!

tavaszi nagytakarítás

Ahogy eljött a tavasz eljött a tavaszi nagytakarítás ideje is! De nem mindegy hogyan, és milyen eszközökkel vágsz bele a nagy rendrakásba! Aktuális akciónkban ehhez szeretnék nektek termék ötleteket adni.

Mindenekelőtt tervezd meg, hogyan fogsz haladni.  Jó, ha előre tudod, hogy az egyes helyiségekben milyen tenni valóid lesznek, mert ennek alapján tudod beszerezni a megfelelő tisztitó szereket, eszközöket. Legyen egy kijelölt napod, amikor csak ezzel foglalkozol – és persze legyen is minden kéznél, hogy emiatt ne kelljen majd megállnod -.

A Turbó porszívó fej, - amely a legtöbb porszívóval kompatibilis - segít majd, hogy még a makacsul a szőnyegbe tapadt szennyeződésektől is megszabadulj. Az elektromos portörlővel nem csak a szekrények tetejét a polcokat, de a díszítő léceket, bordűröket is könnyedén át takaríthatod. A port és pókhálókat mágnesként vonzza! A konyhában súrold le a tűzhelyét a sütőt, tisztítsd meg a lefolyókat, de a hűtő takarításáról se feledkezz meg. A fürdőben a csempék, csaptelepek, mosdókagylók súrolására használd a súroló kefe szettet! A tavaszi nagytakarítást az ablakok takarításával, és persze az óriási szellőztetéssel zárd! Takarítás közben tegyél be valami zenét, ha tudod vond be a családot is és időnként azért állj is meg pár percre. Jó munkát!

A HELLO TAVASZ - KEZDŐDHET A TAVASZI NAGYTAKRÍTÁS akciós termékek 2021.05.07-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.