Akciós termékek

Aktuális Akciónk. HELLO ŐSZ - KEZDŐDHET AZ ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS!

kerti munka akció

A tavaszi nagytakarítás óta bizony már eltelt annyi idő, hogy éppen ideje lesz gatyába rázni az otthonodat - és persze nem mellesleg felkészíteni a télre-.

Az őszi nagytakarításra szánj rá legalább 2 napot, és tervezd meg, hogyan fogsz végig menni a feladatokkal. TIPP: Mindig haladj szisztematikusan, azaz belülről kifelé, és felüliről lefelé!

Amit nem fogsz megúszni:
- Ablakok pucolása, amihez mostani akciónkban több remek, és praktikus eszközt is találsz.
- Portalanítás, és a pókhálók leválasztása (karnisok, lámpák szekrény teteje, falak, sarkok) a nehezen hozzáférhető helyekhez, mint reluxa lapátok közötti részek használj speciális eszközöket, mint a Mikrószálas reluxa tisztító kefe.
- Persze az ágyak és szekrények alatti porszívózás sem maradhat ki, és a szobákban miután végeztél jöhet az alapos felmosás.
- A fürdőben és a konyhában a makacs szennyeződések eltávolítására használhatod a Súrolókefe szettet. A konyhában pakold ki a hűtőt, takarítsd le a háztartási gépeket a mosogatónál, és a tűzhelynél pedig használhatod a Koszradírt is.

Az őszi nagytakarítás során érdemes elvégezni a selejtezést, és lomtalanítást is, de jó alkalom ez arra is, hogy igazán rendet tegyél a ruhás szekrényeidben, amihez mostani akciónkban remek ruha rendező, és tároló szetteket találhatsz.

A KEZDÖDHET AZ ŐSZI NAGYAKARÍTÁS akciós termékek 2020.10.09-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.