Akciós termékek

Aktuális Akciónk. KARÁCSONYI SÜTÉS-FŐZÉS - Készítsd el az ünnepi finomságokat velünk!

otthoni dekor

ITT a KARÁCSONY, és vele együtt az év végi hajrá. Mielőtt azonban a várva várt meghitt ünnepi pillanatok eljönnek megannyi feladat vár rád! Bevásárlás, ajándékok keresése, előkészületek … és bizony már jó lenne a karácsonyi menüt is megtervezni na meg a hozzávalókat beszerezni.

Aktuális akciónkkal most abban próbálunk neked segíteni, hogy a sütés-főzéssel járó feladatokat gyorsabban, hatékonyabban, és komfortosabban tudd elvégezni, és ezáltal még több minőségi időt tölthess el karácsonykor a családoddal.

Karácsonykor még azok is belevágnak süti, és desszertek készítésébe, akik ezt hétköznaponként soha nem teszik nekik lehet hasznos a Kekszkinyomó készlet, amivel látványos süteményeket kekszeket lehet könnyedén készíteni.

És mi a helyzet a hagyományos ünnepi fogásokkal, mint a töltött káposzta vagy a halászlé? Ezek elkészítése talán a legidőigényesebb, de ha ezen is szeretnél kicsit gyorsitani akkor ahhoz is találsz mostani akciónkban remek termék ötleteket. Nézd meg pl a Töltött káposzta készítő gépet is, amivel Nagyi jól ismert töltött káposztáját te is elkészítheted egyszerűen, gyorsan.

Ha meg éppen nem te vagy a konyhatündér, de szeretnél valakit meglepni akkor ezek a termékek ajándékba is ideálisak lesznek.

Az KARÁCSONYI SÜTÉS-FŐZÉS akciós termékek 2020.12.18-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.