Akciós termékek

Aktuális Akciónk. SZÉPSÉGÁPOLÁS HETEK - FÓKUSZBAN A SZÉPSÉG!

DIY termékekHa tökéletes és ápolt megjelenésre vágysz ahhoz, ahhoz bizony a megfelelő eszközökre is szükséged van!
Ha már szeretnéd lecserélni a régi szépségápolási kellékeidet, vagy csak már régóta gondolkodsz valami új kipróbálásán, akkor jó hírünk van, mert hogy szeptemberben kedvezményes áron juthatsz hozzá arc, bőr, köröm és hajápolási termékeinkhez.

Miután elkészültél a körmeiddel – persze mindezt manikűrös segítsége nélkül-, díszítsd azok ámulatba ejtő köröm matricákkal! Orcidea, absztrakt, citrus vagy valamilyen más 3D-s minta? Használatuk egyszerű és csodálatos körmöket varázsolhatsz velük pillanatok allat.
Készíts az alkalomhoz illő frizurát a konty készítőkkel vagy a különböző hajpántok segítségével. A kontyfogók és hajdíszek bármely korosztály számára ideálisak és szinte bármilyen eseményre alkalmasak.
További Szépségápolás kiegészítőkért kattints ide >>>

A Szépségápolás hetek akciós termékek 2022.10.10-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nincs ilyen termék.

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülhetnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

Árcsökkentés bejelentésekor feltüntetjük a korábbi árat áthúzva (az árcsökkentés bejelentése előtti legalább harminc napos időszakban alkalmazott legalacsonyabb árral) és az akciós árat. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek, azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.