Akciós termékek

Aktuális Akciónk. Kutya-macska tartás a lakásban - Mert szeretjük őket!

kutya macska tartás otthon

A kutyák, és macskák nagyszerű társaink, és nagyon sok örömöt tudnak nekünk okozni. A bundás kedvenceink tartása azonban felelőséggel is jár, igy oda kell figyelned az egészségére a megfelelő táplálékra az ingergazdag környezetre, és a neki megfelelő élettérre.

Aktuális akciónkkal most elsősorban azoknak a gazdiknak szeretnénk segíteni, akik lakásban (is) tartják házi kedvenceiket.

Ha nem szeretnéd, hogy a kutyusod a fogait a bútoraidon koptassa vagy épp a kedvenc papucsodon gyakorolja milyen erős a rágása, és pláne nem akarod látni a széttépett párnák után bedobott „nem én voltam” tekintettet akkor épp ideje neki valami spéci rágókáról gondoskodnod, mint pl a fogtisztító kutyajáték.

Ha már megvan a cicád által kijelölt hely az alomnak, és szobatisztává vált neked „már csak” az alom tisztántartása a feladatod, amiben nagy segítség lehet a higiénikus macska alom lapát.

Tele a lakás a kutyus vagy a macska elhalt szőrszálaival? Varázsold a kisállat szőreltávolító kefe-vel a kutyusod vagy a cicád bundáját puhává, és szennyeződésektől mentessé, de ha már a szőnyegbe tapadt akkor szed ki onnan a turbó szőnyegtisztító porszívófej segítségével.

Ne feledd a kutyusok, és cicák tartása sok odafigyelést, és törődést igényel. Játssz, és foglalkozz velük sokat cserébe nagyon sok szeretett és vidám percet kapsz majd tőlük :) .

A Kutya - macska tartás lakásban akciós termékek 2021.03.05-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.