Akciós termékek

Aktuális Akciónk. LAKÁSKIEGÉSZITŐK- TEDD SZEBBÉ ÉS OTHONOSABBÁ A LAKÁST!

DIY termékek

Dobd fel a lakásod, házad, irodád valami új és egyedi dekorációval vagy ajándékozz meg vele valakit.

A lakásdekorációk nem csak díszei lehetnek az adott helyiségnek, hanem gyakran praktikus funkcióknak is megfelelnek, mint például a tükör matricák, virágtartók, különböző tárolók.

Vállasz a szoba stílusának megfelelő dekort vagy olyat, ami a személyiségedet is tükrözi. Egy jól mutató dekorációt tehetsz a falra, polcra, asztalra vagy még éppen a földre is mindez a mérettől és a formától is függ persze. A jó ízléssel megválasztott lakásdekorációk még a sivár helyiségeket is képesek feldobni.

A lakás dekorációk elhelyezésének nincsenek szabályai oda tedd őket, ahol szerinted jól mutatnak és te is jól érzed magad, amikor rájuk nézel.

Ha pedig nem találnál olyan dekorációt, amit most eltudsz képzelni az otthonodban akkor készítsd el magad! Egyedi a boltban sem kapható dekorációkat készíthetsz a lakásodba a DIY – Csináld magad szettjeinkkel.

LAKÁSKIEGÉSZITŐK-TEDD SZEBBÉ ÉS OTTHONOSABBÁ A LAKÁST akciós termékek 2022.05.31-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.