Akciós termékek

Aktuális Akciónk. BARKÁCSOLÁS, SZERELGETÉS - JAVÍTSD MEG, ÚJÍTSD FEL!

Születésnapi akció

Otthoni munkák elvégzése könnyedén a megfelelő szerszám használatával.

Használj többfunkciós szerszámokat, amelyekkel véget vehetsz az állandó "mindig az nincs amire szükség lenne" helyzeteknek. A többfunkciós szerszámok egyébiránt azon túl, hogy több más szerszámot is pótolnak, kevesebb helyet foglalnak, és még költséget is megspórolhatsz a segítségükkel.

A pontos, és precíz munkához elengedhetetlenül fontos a megfelelő mérőeszközök használata is – ha csak nem szemmel akarod belőni a dolgokat - amelyekhez most ráadásul kedvezményes áron juthatsz hozzá.

Lepd meg családod férfi tagját vagy barátodat, ismerősödet valami igazán hasznos ajándékkal!

A BARKÁCSOLÁS, SZERELGETÉS - Javíts meg, újitsd fel akciós termékek 2021.10.31-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Nézet:
Sorrend:

Ebben a kategóriában azokat az Akciós termékeinket találod, amelyek a megadott időszak alatt vagy a készlet erejéig kedvezményes áron elérhetőek. A promóciós időszakok termékei mellet ide kerülnek az utolsó darabos vagy kifutó termékek is.

A kedvezmény mértékét minden esetben százalékosan, és a termék ára mellet összegszerűen feltüntetve is láthatod.

Az Otthoni Cuccok webshopban az akciós termékek közé csak azok a termékek kerülnek, amelyek a megadott időpontig vagy a beállított eseményig érvényesek azaz ezt követően az eredeti áron kerülnek értékesítésre.