Mennyiségi kedvezmény

Vannak termékek, amikből érdemes többet vásárolni, mert vagy a felhasználás módja, vagy praktikussága okán erre szükség lehet, de kerülnek be ide azért is termékek, mert a vásárlóktól kapott visszajelzések alapján erre reális igény mutatkozik.
Az ebben a kategóriában lévő termékeket mennyiségi kedvezménnyel vásárolhatod meg, amivel egyrészt jobb árakon tudod megvásárolni azokat, másrészt már azzal is spórolsz, hogy abban az esetben ha mégis kellene belőle még rendelned akkor már ne kelljen újra kifizetned a házhoz szállítás költségét.

A mennyiségi kedvezmény értékét a termék Kosárba gomb felett láthatód a mennyiségi kedvezmény sorban. Itt azt látod, hogy ha 2 (2+ db) vagy több darabot vásárolsz adott termékből, akkor abban az esetben hogyan változik az eladási ára. A mennyiségi kedvezmény esetén a megadott darabszámtól minden termékre a mennyiségi kedvezmény sávban feltüntetett eladási ár vonatkozik, vagyis nem csak a második darabra kapsz kedvezményt, hanem - ennél a példánál maradva - mindkét darabot kedvezményes áron tudod megvásárolni.

Nézet:
Sorrend: