Hírek

Augusztusi akció - Autós Cuccok Akcióban
2022.08.01

AUTÓS CUCCOK AKCIÓBAN!

Ha sokat utazol autóval akkor fontos, hogy az utazásod élvezetes és stresszmentes legyen. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a veled együtt utazók is kényelmesen, komfortosan érezzék magukat akkor mindenképpen érdemes lesz aktuális akciónkban körülnézned!

Szerezd be most kedvezményes áron a komfort növelő autós kiegészítőket, és tedd kényelmesebbé az autós útjaidat, autós utazásaitokat.

Rendezkedjetek be a hosszabb utazásokhoz! Ez különösen akkor fontos, ha gyermekkel utaztok együtt. Legyen kéznél minden, amire csak szükségetek lehet! Ebben lesznek nagy segítségedre az ülésrendezők, ülésre szerelhető tárolók, amelyek alkalmasak a játékok, palackok, élelmiszerek, kisebb ruhák tárolására is. Nyáron nagy segítség lehet még a hátul utazó kisgyermekek számára az árnyékoló függöny is, ami megvédi őt a napsugarak káros hatásaitól.

Indulás előtt helyezd a mobilodat egy rögzíthető autós telefontartóba. Válasz a csipeszes, CD lejátszóba, szellőzőre vagy napellenzőre tehető autós telefontartóinkból és védd meg a telefonod a leeséstől. Az autós telefontartók mindegyike úgy van kialakítva, hogy azokba a mobilok könnyen bele helyezhetőek legyenek és felszerelésük, beállításuk ne igényeljen szakembert.

Nézd meg akciós termékeinket ITT ›»

Az Autós cuccok akcióban akciós termékek 2022.08.31-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Olvasd el Blog bejegyzésinket is

Mire jók az autós telefontartók?

Kutya az autóban – ezekre figyelj utazás közben!

Vissza