Csomag termék

Két vagy több a webshopban egyébiránt külön külön is megvásárolható terméket tudsz együttesen -csomagtermékként- kedvezőbb áron megvásárolni ebben a kategóriában.  Igy nem csak, hogy kedvezőbb áron juthatsz hozzá a csomagban kínált termékekhez, hanem még időt is spórolhatsz, mivel nem kell azokat külön külön is összeszedegetned a rendelésedkor vagy akár még további inspirációkat is adhatnak.

A csomagokat igyekeztünk a reális igényekhez igazítva tematikusan összeállítani. Találsz itt a sütés főzéshez az autóápoláshoz, de még a játékokhoz is csomag ajánlatokat. Ha meg éppen ajándékozás előtt állsz miért ne szereznél be termékeket: együtt többet és olcsóbban?!

Mindegyik csomagban történő vásárlással megtakarítasz az együttes listaárból, melynek mértéke változó. A kedvezmény mértéke minden esetben fel van tüntetve a termék adatlapon.

Nézet:
Sorrend:

Az igy összeállított csomagok ebben a formájukban egyébként különálló terméknek számítanak a webshopunkban. A csomag termékek elérhetősége függ az abban lévő termékek raktári készletétől igy, ha valamelyik termékből nincs raktáron abban az esetben természetesen a csomag termék is "Nincs raktáron" jelölést kap és nem is rendelhető. 

Természetesen, ha csak 1-1 termékre van szükséged és azokra pont itt a csomag termékek között találtál rá azokat külön is van lehetőséged megvásárolni.  Ehhez csak kattints a CSOMAG TARTALMA résznél a termék képére, és máris átnavigálsz a termék oldalára. A terméket persze ebben az esetben már nem a kedvezményes csomag termék, hanem az eredeti árán van lehetőséged megvásárolni.