Hírek

1 ÉVESEK LETTÜNK! - ÜNNEPELJ VELÜNK!
2021.06.02

1 ÉVESEK LETTÜNK! - ÜNNEPELJ VELÜNK!

1 éves lett webshopunk!

1 éve azzal a céllal indítottuk el a webshopunkat, hogy olyan kreatív, és ötletes termékeket hozzunk el nektek, amelyekkel időt, energiát és vagy pénzt spórolhatok meg. Trendi cuccainkkal feldobhattátok otthonaitokat, kiegészítőinkkel próbáltunk minden háztartásba valami újat is becsempészni … és persze igyekeztünk úgy kialakítani a termékválasztékunkat, hogy azok, akik éppen ajándékozás előtt állnak azok is megtalálhassák, amit keresnek.

Nyitásunk óta több száz termékkel bővítettük választékunkat és számos új termék kategóriát hoztunk létre. Kezelő felületünket és vásárlási folyamatainkat folyamatosan finom hangoltuk, hogy nektek a lehető legjobb vásárlói élményben legyen részetek. Blog bejegyzéseinkben igyekeztünk hasznos tanácsokat adni, és már majdnem 2000-en követitek Facebook oldalunkat is!!

Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy megtiszteltetek bennünket bizalmatokkal, és hogy nálunk vásároltatok.  Köszönjük a sok pozitív visszajelzést a biztatást és köszönjük az építő jellegű kritikákákat is, amelyekből tanulhattunk.

Természetesen minden partnerünkkel továbbra is elhivatottak vagyunk abban, hogy részetekre a lehető legjobb kiszolgálást nyújtsuk azaz Folytatjuk tovább!

Az 1 éves születésnap alkalmából az akciós ajánlataink és újdonságaink mellet ebben a hónapban egy Születésnapi nyeremény játékkal is készültünk. Ha szeretnél minél hamarabb megtudni a részleteket akkor Iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket Facebook-on. 

Az Ünnepelj velünk akciós termékek 2021.06.30-ig vagy a készlet erejéig lesznek ebben a kategóriában.

Vissza