Hírek

Raktáron nem lévő termékek rendelése
2021.11.21

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Néhány termék beszerzése esetén sajnos mi sem tudjuk függetleníteni magunkat a világban és most ideértve a nemzetközi szállításban tapasztalható jelenségektől. 

A Covid felerősödésével kapcsolatos szigoritások, korlátozások a nemzetközi szállítmányozásban is problémákat, csúszásokat eredményeznek, amelyek ugyan nem minden esetben egyértelmű összefüggésben, de mégis áruhiányokhoz, és fennakadásokhoz vezethetnek az ellátási láncokban.

Sajnos az un Előrendelhető termékek  esetében (ahol a várható raktárra érkezés időpontját is láthatjátok) ugyan kis százalékban, de már előfordultak kisebb-nagyobb csúszások ezért, ha ezt szeretnétek mindenképpen elkerülni abban az esetben azt javasoljuk, hogy elsősorban a raktáron lévő termékeinket (A termék raktáron van jelölésű termékek) rakjátok a kosaraitokba, legalábbis amig ezek a globális szállítmányozásban tapasztalt folyamatok teljes mértékben nem stabilizálódnak. 

Mit jelentenek a termék adatlapon lévő jelölések?

A termékek elérhetőségét az alábbiak szerint jelöljük:

A termék raktáron van (zárójelben az aktuális db szám), és amennyiben munkanapokon 12.00 ig leadod a rendelésed akkor azt nagy eséllyel még aznap át is adjuk a futárnak kiszállításra. A várható szállítási időpontját - ami jellemzően 1-2 munkanap - megtalálod a termék adatlapjánál is. 

Előrendelhető státuszt kap egy termék, amely ugyan pillanatnyilag elfogyott, de már beszállítás alatt van az utánpótlása. A termék adatlapon láthatod a várható raktárra érkezés időpontját is, amellyel úgy kell kalkulálj, hogy abban azért előfordulhatnak kisebb eltérések. A termék ára a rendelés leadásakor rőgzített ár vagyis ez nem fog változni.

Ennek a terméknek jelenleg nincs készlete vagy nincs még meg a várható raktárra érkezés jól behatárolható ideje, ezért ezt nem tudod kosárba se helyezni. Itt érdemes alkalmaként visszanézni, vagy ügyfélszolgálatunknál érdeklődni a termék elérhetőségével kapcsolatban. 

Megértéseteket köszönjük.

Vissza