Hírek

COVID 19 tájékoztató - 4.hullám
2021.11.25

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

A korona vírus negyedik hullámával, valamint a bejelentett szigoritásokkal, korlátozásokkal összhangban szeretnénk benneteket tájékoztatni az alábbiakról:

  • Webáruházunk a korona vírus negyedik hulláma alatt is üzemel.
  • A rendelések felvétele és a csomagok feladása továbbra is zavartalanul működik.
  • A csomagok kiküldése továbbra is napi rendszerességgel történik egyelőre nincsenek ritkítások, vagy összevonások.
  • A nemzetközi szállítmányozásban és árú ellátásban viszont már éreztetik hatásukat a különböző - országonként gyakran eltérő - szigoritások. Sajnos a vírus terjedésével kapcsolatos munkaerő kiesés, avagy munkaerőhiány is helyenként az ellátási láncok működésének akadozásait okozhatják. Mivel ez év vége egy különlegesen fontos időszak mindannyiunk számára a kellemetlenségek elkerülése érdekében azt szeretnénk javasolni, hogy elsősorban a raktáron lévő termékeinket (A termék raktáron van jelölésű termékek) rakjátok a kosaraitokba, mert az un. előrendelhető termékek esetén ezekkel a kisebb nagyobb csúszásokkal - még ha kis mértékben is - , de kalkulálnunk kell. Legalábbis amig ezek a globális szállítmányozásban tapasztalt folyamatok teljes mértékben nem stabilizálódnak. 
  • Kiszolgáló raktárunkban a csomag össze készítésekor és a raktárra érkező áruk feldolgozásakor is a lehető legnagyobb körültekintéssel járnak el kollégáink - mindenkor odafigyelve a higiéniai előírásokra.

Ajánlásaink:

  • Webáruházunkban továbbra is van lehetőséged bank kártyával fizetni a rendélesek leadásakor, amivel tovább minimalizálhatod a személyes kontaktusból, - és készpénzzel való fizetés kockázata - adódó fertőzésveszélyt. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Ha pedig úgy döntesz, hogy csak a házhoz szállítás során fizeted ki a csomagodat akkor is élj a bankkártyás fizetési lehetőséggel a készpénz helyett. Szállító partnerünk futárjainál van lehetőséged bankkártyával is fizetni!

  • Csomag átvételkor, amennyiben zárt helyen tartózkodsz kérünk vedd figyelembe a mindenkori ajánlásokat. Kérünk, hogy amikor átveszitek (te vagy akit megbízol ezzel) a csomagot lehetőség szerint viseljetek maszkot, és tartsátok a megfelelő távolságot. Ezzel nem csak magatokat, hanem a csomagok kézbesítését végző kollégát is óvhatjátok.

A csomag átvételekor válaszd az érintkezés nélküli kézbesítés lehetőségét!

Az Express One Hungary Kft. által kifejlesztett érintkezés nélküli kézbesítési folyamattal a kialakult járványügyi helyzethez is igyekszünk még jobban alkalmazkodni. 

Ha kerülnéd a kézbesítéskor a személyes kontaktust, és nem szeretnéd aláírni a futárnál lévő kézbesítéshez használt mobil eszközt, abban az esetben az alábbi alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása: 

1. A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2. Az előértesítő e-mailben kiküldött linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3. A kódot futárunk adja meg a címzett részére.
4. A jóváhagyom gombra kattintva megjelenik az aláírás mező, amelyben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5. Az aláírás mentése gombra kattintva elküldésre kerül az aláírás futárunk részére, aki ezt ellenőrzi saját eszközén, ezt követően történik meg a küldemény fizikai átadása.

Az érintkezés nélküli kézbesítés feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető!

Bízunk benne, hogy együtt túl leszünk ezen a nehéz időszakon is, és addig is Vigyázzunk egymásra.

Vissza