✤ Farsangi időszak

Kezdődik a farsangi időszak a jelmezes bálok, farsangi mulatságok időszaka.

A farsangi időszak minden évben vízkereszttől a nagyböjt kezdetéig tart, ami ebben az évben január 6 és március 2 közé esik. A farsang az advent lezárásával a tavaszvárás a zajos mulatozás, farsangi lakomák és a tréfálkozás időszaka. Az igazán nagy mulatság - vagyis a csúcspont -, és ezzel együtt a tél búcsúztatása az mindig február közepén és a végén van, úgyhogy nincs is más hátra elő a jelmezekkel és irány a farsangi forgatag! 

Nézet:
Sorrend:

Idén tűnj ki a tömegből, és menj egyedi jelmezben vagy maszkban a beöltözös partira! Persze ezeket a kellékeket nem csak farsangkor, hanem egyéb pl szülinapi vagy Halloween partik alkalmával is bevetheted.

Készítsd el a legfinomabb farsangi fánkot vagy más a farsangi időszakra jellemző hús és tészta ételeket, de ne feledkezz meg a farsangi ételekhez köthető babonákról sem ◕‿◕ !. 

Farsangi jelmez, farsangi maszk, farsangi álarc, farsangi jelmez ötletek, farsangi dekoráció, farsangi díszek, farsangi ételek, farsangi fánk, farsangi dekorációk, farsangi ötletek, farsangi sminkek, farsangi játékok, farsang szokások, farsang napja.