Hírek

Hírlevél - Postafiók beállítása tippek
2020.09.08

Hogy biztosan mindig megkapd hírleveleinket akkor szükség lehet rá, hogy beállítsd a postafiókodat az alábbiak szerint:

Gmail-es postafiók esetén:

Kattints a Promóciók fülre (ha ide kaptad az e-mailt), és a tőlünk kapott levelet, húzd át az Elsődleges fülre ekkor feldobja ezt az ablakot "Beszélgetés áthelyezve a(z) Elsődleges címkébe. Szeretné ezt tenni a hello[@]otthonicuccok jövőbeli üzeneteivel is?" Itt nyomd meg az Igen-t, és kész is vagy!

Freemail-es postafiók esetén:

Kattints a Promóciók mappára (ha ide kaptad az e-mailt), és a levél előtt lévő négyzetet pipáld ki, majd az Áthelyezés ide fülre kattintva a lenyíló menüből kattints az Érkezett -re. Csökkentheted az esélyét annak, hogy Spam-ba kerüljön a levél, ha a levelet megnyitva rá viszed az egeret a feladóra, és az előugró legördülő sávban a Címtárba ment részre kattintasz.

Citromail-es postafiók esetén: 

A Továbbiak fülnél kattints a Szabályok, és szűrők -re. Itt válaszd ki Kézbesítési szabályok - új szabály felvétele. A feladó címéhez - tartalmazza írd ezt: otthonicuccok, majd a válasz szabályt lenyíló fülben a mentse a(z) -t válaszd. Közvetlenül ez alatt a mentse résznél válaszd ki a Beérkezett mappába, és most már a tőlünk jövő leveleket ide fogod kapni.

Vissza