Hírek

COVID 19 tájékoztató - 3.hullám
2021.03.05

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

A korona vírus harmadik hullámával, valamint a 2021.03.04.-én bejelentett szigoritásokkal, korlátozásokkal összhangban szeretnénk benneteket tájékoztatni az alábbiakról:

  • Webáruházunk a korona vírus harmadik hulláma alatt is üzemel.
  • A rendelések felvétele és a csomagok feladása továbbra is zavartalanul működik.
  • A csomagok kiküldése továbbra is napi rendszerességgel történik egyelőre nincsenek ritkítások, vagy összevonások, de a szállító partnerünk megnövekedett leterheltsége (jelentősen megnőhetnek a rendelési volumenek) okán előfordulhat, hogy nem 1-2 hanem akár 3-4 munkanapon belül érkeznek csak meg a rendelt csomagok.
  • Kiszolgáló raktárunkban a csomag össze készítésekor és a raktárra érkező áruk feldolgozásakor is a lehető legnagyobb körültekintéssel járnak el kollégáink - mindenkor odafigyelve a higiéniai előírásokra.

Ajánlásaink:

  • Webáruházunkban továbbra is van lehetőséged bank kártyával fizetni a rendélesek leadásakor, amivel tovább minimalizálhatod a személyes kontaktusból, - és készpénzzel való fizetés kockázata - adódó fertőzésveszélyt. 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

  • Ha pedig úgy döntesz, hogy csak a házhoz szállításkor fizeted ki a csomagodat akkor is élj a bankkártyás fizetési lehetőséggel a készpénz helyett. Szállító partnerünk futárjainál van lehetőséged bankkártyával is fizetni!

  • Az emberekkel való minél kisebb kontaktus érdekében jelen helyzetben a Házhoz szállítást javasoljuk inkább a PostaPont-os kézbesítésekkel szemben. Természetesen továbbra is kérheted csomagjaidat PostaPont-ra ha a személyes átvételt nem tudod másképpen megoldani, de amikor zárt helyen tartózkodsz kérünk vedd figyelembe, és tartsd be az oda vonatkozó szabályokat.
  • Kérünk, hogy amikor átveszitek (te vagy akit megbízol ezzel) a csomagot viseljetek maszkot, és tartsátok a megfelelő távolságot.

Bízunk benne, hogy együtt túl leszünk ezen a nehéz időszakon is, és addig is Vigyázzunk egymásra.

Vissza