Hírek

ÚJ szállító partner - Express One
2021.03.31

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Ezúton is szeretnénk benneteket tájékoztatni, hogy csomagjaink kiszállításáról 2021.04.01-től az Express One futárszolgálat gondoskodik.

Az Express One a piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést garantál.

Az Express One az Osztrák Posta tulajdonában álló, stabil nemzetközi háttérrel bíró leányvállalat, az egyik legjelentősebb belföldi 24 órás garantált kézbesítést biztosító futárszolgálat. Jogelődei már 1997-ben jelen voltak a hazai piacon és folyamatos fejlődésükkel megalapozták a sikert. Garantált időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben továbbítják ügyfeleik számára a dokumentumokat, kereskedelmi árukat és egyéb küldeményeket.


ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI KÉZBESITÉS!

Az Express One Hungary Kft. által kifejlesztett érintkezés nélküli kézbesítési folyamattal a kialakult járványügyi helyzethez is igyekszünk még jobban alkalmazkodni. 

Ha kerülnéd a kézbesítéskor a személyes kontaktust, és nem szeretnéd aláírni a futárnál lévő kézbesítéshez használt mobil eszközt, abban az esetben az alábbi alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása: 

1. A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2. Az előértesítő e-mailben kiküldött linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3. A kódot futárunk adja meg a címzett részére.
4. A jóváhagyom gombra kattintva megjelenik az aláírás mező, amelyben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5. Az aláírás mentése gombra kattintva elküldésre kerül az aláírás futárunk részére, aki ezt ellenőrzi saját eszközén, ezt követően történik meg a küldemény fizikai átadása.

Az érintkezés nélküli kézbesítés feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető!


A részletes szállítási tudnivalókról itt olvashatsz »»

A kiszállítás ideje, valamint a szállítási költségek nem változtak!

Otthoni Cuccok webshop

Vissza