Hírek

Bankkártyás fizetés - Ha még nem állítottad be ...
2021.04.28

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

2021 január 1-jétől kötelező az erős ügyfél-hitelesítés az internetes bankkártyás fizetések során a kártyabirtokos azonosításához. Ez banktól függően lehet egyedi sms-ben kapott kód egy jelszó vagy kód (pl: Telekód), amit csak te ismersz vagy mondjuk a mobilbanki alkalmazásodba belépve kell magad azonosítanod.

Az elmúlt időszakban több bankkártyás fizetéssel történő vásárlás is befejezetlen maradt ezért szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy amennyiben még nem került sor az erős ügyfél hitelesítés aktiválására, azzal kapcsolatban csak a kártyádat kibocsátó banknál tudnak majd nektek érdemben segíteni, így ezekkel kapcsolatban kérjük hozzájuk forduljatok információért.

Itt megnézheted az egyes bankok megoldásait ›› https://erosugyfelhitelesites.hu/bankok-megoldasai

Ha szeretnéd újra megpróbálni a bankkártyával való fizetést webáruházunkban, mert mondjuk túllépted a rendelkezésre álló időkorlátot (30 perc) akkor ahhoz be kell lépj a fiókodba (csak regisztrált vásárlóként van erre lehetőséged) ott a kis 'ember' ikonra kattintva a jobb felső sarokban a Megrendelések menüpont alatt láthatóak lesznek a megrendeléseid és itt az adott megrendelés sornál tudod majd megpróbálni újra kiegyenlíteni a számlát. Ezzel egy új fizetési kaput nyitsz majd meg a BARION-nál, amire nekünk nincs ráhatásunk mivel ez egy külső szolgáltatás. 

Ritkán, de előfordul, hogy a megrendelési folyamatban azért kerül bejelölésre a bankkártyás fizetés, mert a megrendelést leadó igy szeretné jelezni, hogy a futárnál bankkártyával kiván fizetni, de ott egész nyugodtan maradhat az utánvéttel megjelölés, mert természetesen az általunk küldött futárnál minden esetben van lehetőség készpénzzel és bankkártyával is fizetni a csomagért :) .

Vissza