Hírek

Csomagpontos rendelések
2021.04.29

Kedves leendő, és visszatérő vásárlóink.

Arról szeretnénk bennetek tájékoztatni, hogy a csomagpontos szállítási mód - belső rendszer fejlesztések okán - egyelőre nem választható a Megrendelési folyamatban.

Természetesen a normál házhozszállítás zavartalanul, a minőségi irányelveinknek megfelelően működik az új szállító partnerünknél is!


ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI KÉZBESITÉS!

Az Express One Hungary Kft. által kifejlesztett érintkezés nélküli kézbesítési folyamattal a kialakult járványügyi helyzethez is igyekszünk még jobban alkalmazkodni. 

Ha kerülnéd a kézbesítéskor a személyes kontaktust, és nem szeretnéd aláírni a futárnál lévő kézbesítéshez használt mobil eszközt, abban az esetben az alábbi alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása: 

1. A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2. Az előértesítő e-mailben kiküldött linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3. A kódot futárunk adja meg a címzett részére.
4. A jóváhagyom gombra kattintva megjelenik az aláírás mező, amelyben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5. Az aláírás mentése gombra kattintva elküldésre kerül az aláírás futárunk részére, aki ezt ellenőrzi saját eszközén, ezt követően történik meg a küldemény fizikai átadása.

Az érintkezés nélküli kézbesítés feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető!


A részletes szállítási tudnivalókról itt olvashatsz »»

Otthoni Cuccok webshop

Vissza