Hírek

Új termék kategóriák!
2021.08.18

Indul a Suli! A nyár vége elhozta a kicsiknek az első osztályra a nagyobbaknak az újbóli tanévkezdésre való felkészülés időszakát is. A Sulis cuccok kategóriában nem csak a Suliban használható, hanem az otthoni tanulás hatékonyságára ezzel együtt a komfort érzet emelésére közvetlenül ható kiegészítőket is megtalálhatsz.

1 Tipp. Készüljetek fel az első osztályra a matematikai játékok segítségével! A matematikai alapműveletek vagy a szorzótábla elsajátítása is könnyebben megy a színes kockák segítségével, mintha csak egy sima matekfüzetben gyakorolnátok.

2 Tipp. Az íróasztalnál vagy a számitógépnél való gubbasztást is sokkal elviselhetőbbé tehetitek az Ergonomikus formájú deréktámasszal, ami megtámasztja a hátat, ezzel egészséges és kényelmes tartást biztosítva.

Sulis cuccok ITT ››


Lassan búcsúzik a nyár, és beköszönt az ŐSZ! Eső, sár, és pocsolyák mindenhol? Nem probléma! 

Az esős évszakokban nagyobb eséllyel számíthatsz egy hosszantartó esőre, ami elkaphat gyalogosan és az autóban utazva is. Éppen ezért könnyítsd meg a dolgod azzal, hogy megfelelően felkészülsz az ilyen esős évszakokra. Ne hagyd, hogy az idő kifogjon rajtad vagy, hogy emiatt kelljen mondjuk a négy fal közé szorulnod!

Készülj fel és szerezd be időben a megfelelő védelmet! Esős napokra ajánlott termékeink ›› 

Tipp. Éppen indulni készülsz a legjobb cipődben, és elered az eső? Nem szeretnél gumicsizmát húzni - vagy magaddal cipelni - , de azért jó lenne, ha megtudnád védeni a kedvenc lábbelid az esőtől, sártól, és zoknidat a beázásától? Vidd magaddal a táskádban összehajtogatva a vízálló cipővédőt, és csak kapd fel, amikor szükséges! 

Vissza