⁂ Szilveszter. Pótszilveszter

Szilveszteri kellékekA szilveszter a legnagyobb buli az évben!

Mindegy, hogy családdal vagy haverokkal búcsúztatjuk az Óévet egy biztos, hogy lesz benne helye bőven a szórakozásnak, kacagásnak, zajongásnak. Igy ennek megfelelően itt olyan termékeket szedtünk nektek össze, amelyekkel garantáltan jó hangulatban szórakozva, szórakoztatva tudjátok majd az Óévet búcsúztatni, és az Új évet kezdeni.

A szilveszteri bulihoz szükséged lehet még néhány praktikus kiegészítőre is mint pl a Dobozos italtartó a hűtőbe, ami segít, hogy el is férj a megnövekedett mennyiségű dobozok helytakarékos tárolásában, vagy az Automata sörnyitóra, amivel egy mozdulattal ránthatod le a kupakokat az üvegről.

Nézet:
Sorrend:

Ezt a kategóriát december elejétől január közepéig jelenítjük meg, benne mindig az aktuálisan elérhető termékkel. 

Ennek a kategóriának a termékei jól jöhetnek még a Pótszilveszter során is!

Az év végére megnövekő forgalommal, és a futárszolgálatok leterheltségével viszont kalkulálnod kell, vagyis érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni a szilveszteri bulihoz szükséges mókás vagy hasznos cuccok beszerzéseit. Persze ha a pótszilveszteri bulihoz szeretnél rendelni, ami jellemzően januárban van ott már nem annyira kell számitani erre.

Szilveszteri buli, szilveszteri jelmezek, szilveszteri öltözet, szilveszteri parti kellékek, szilveszteri kellékek, szilveszteri cuccok.