◒ Maszk és fertőtlenítés

Frissítés. 2022.03.03-tól ez a kategória direkte már nem elérhető, de ha a keresőből esetleg még rátaláltál akkor sincs gond, mert az itt található termékek ugyanúgy elérhetőek, rendelhetőek.

Frissítés. A 2022.03.07-től a járványügyi korlátozások jelentős részét eltörölték

Frissítés. 2021.10.29. Sajnos a 4.hullám miatt ezt a kategóriát újra kellet aktiválnunk, és ismét csak remélni tudjuk, hogy nem lesz már rá sokáig szükség.


(A bejegyzés több mint 2 éves). Most már több mint 2 éve annak, hogy először közölték hivatalosan is (2020. 01.05 -én) a kínai hatóságok, hogy országukban új típusú korona vírus ütötte fel a fejét. A vírus napok alatt megjelent szinte minden kontinensen, és vált sajnos azóta is az emberek mindennapjainak részévé. 

Reméljük, hogy ez az állapot már nem tart sokáig, de hogy egy helyen is elérhetőek legyenek azok a termékeink, amelyek támogathatják valamilyen módon ezt az időszakot létrehoztuk ezt a kategóriát. A légzőbetét használatával például elviselhetőbbé teheted a maszk viseletét, mert nem tapad az arcodra amikor levegőt veszel, de hasznos akkor is, ha gyakran bepárásodik a szemüveged. Vagy nézd meg a csuklóra tehető szilikon karkötőt, aminek köszönhetően mostantól bárhová magaddal viheted, és nálad lehet a kéz fertőtlenítőd.

Bízunk benne, hogy együtt túl leszünk ezen az időszakon is, és addig is Vigyázzunk egymásra. Kérjük olvasd el a kategória alján a Figyelmeztetés részt is!

Nézet:
Sorrend:

Figyelmeztetés! A maszkok viselete önmagában nem garantálja a vírus elleni védelmet ugyanúgy be kell tartani a távolságtartásra, köhögési/tüsszentési etikettre és kézhigiénére vonatkozó előírásokat, valamint ezzel párhuzamosan minden esetben az ide vonatkozó és hatályos rendelkezéseket is! 

Fontos tájékoztatás! Az ebben a kategóriában lévő termékek nem orvostechnikai eszközök, nem gyógyászati segédeszközök, nem egyéni védőeszközök, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, nem gyógyhatású termékek, mint ahogy nem alkalmasak betegségek megelőzésére és kezelésére sem. 

Mint felelős webáruház a második, és harmadik hullám elindulásakor mi is kiadtuk  COVID 19 TÁJÉKOZTATÓ-nkat benne néhány praktikus tanáccsal arról, hogyan lehet pl még az online csomagok átvételekor is tovább csökkenteni a kockázatokat.

2021.11.25 Frissítés. COVID 19 tájékoztató - 4.hullám