❁Húsvét

A húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, és ez mellet a tavasz kezdetének köszöntése is. A fiúk készülnek a versekkel és a kölnivel a lányok, pedig szorgosan festik a tojásokat. Ez pár nap a népszokások mellet a nagy családi összejövetelek ideje is egyben, ahol aztán az asztalra kerülnek a hagyományos húsvéti ételek és finomabbnál finomabb sütemények. Húsvét alkalmával elmaradhatatlan a tojás, a sonka na és persze a húsvéti kalács is, amelyeknek az elkészítéséhez találhatsz ebben a kategóriában remek eszközöket. Ha pedig éppen csak valami jó pofofa húsvéti ajándékot vagy húsvéti játékot keresel akkor is érdemes körülnézned itt. 

Nézet:
Sorrend:

 


Ezt a kategóriát, mint szezonális kategóriát minden évben csakis a húsvétra készülődéskor aktiváljuk, és tesszük be a főmenübe vagy kiemelt jól látható helyre. Ez persze nem jelenti azt, hogy a keresőkben ne találhasd meg, de nem kell aggódnod, mert azért napra készen tartjuk vagyis, ha egy termék adatlapján azt látod, hogy raktáron van azt ki is tudjuk küldeni. Az itt található termékek jelentősebb része egyébként megtalálható az állandóan elérhető főkategóriákban is. 

Ha a húsvét témakörében további inspirációkat keresel nézd meg blog bejegyzéseinket is:

Húsvéti ételek ››

Cukrászkellékek ››

Húsvéti dekoráció, húsvéti ételek készítése, húsvéti tojás, húsvéti kalács, húsvéti sütik, húsvéti színezők, húsvéti nyuszi, húsvéti cikk, húsvéti hidegtál, húsvéti dísz, húsvéti játékok